piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rybno

Był ktoś dzisiaj na Rybnie jak tam warunki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rybno

do niczego się nie nadaJE BILETY droższe niż w górach od tego miejsca trzymac się z daleka górka dla dzieci do lat 5

lepsza Gołgap i góra Królowej Bony

Właśnie przed chwi;ą wróciłem,super.

Fajna sprawa ;)
Na spędzenie czasu na świeżym powietrzu i poruszaniu się jak najbardziej odpowiednie miejsce -> Rybno

W Rybnie bylo dzisiaj tyle ludzi ze ciezko samochod zaparkowac, co do warunkow to sniegu duzo ale po za tym zadnej rewelacji: 10 minut w kolejce, 3 minuty wjazdu, 30 sek zjazdu, ale poczatkujacym polecam.....

Do wszystkich którzy piszą że super. Jeździe w góry bo tu nawet rozpędzić się nie można. Dla mnie lipa, mały kąt za krótkie trasy.

szkułka dla dzieci ---- polecam

ó

Za Suwałkami ośrodek WOSIRu nad jeziorem Szelment - kilka orczyków ale w weekend w kite ludzi (80% litwini).
Ale górka wieksza, jedna trasa mocno nachylona - można przypalić nogi ;o),
szkoda, że nie bliżej bo w tygodniu można sobie nieźle pojeździć.

A był ktoś w tym roku w Gołdapii? Tam podobno jest kanapa nawet? Jak tam warunki?

Sam bylęm w SZelmecie za Suwałkami w sylwestra , jest spoko, ceny niższe nawet niz w Rybnie a róznica wysokości wynosi 60m a w Rybnie 25m , ale dla poczakujacych rybno to dobre miejsce pozdrawiam

Wafel nie wiem jak teraz ale jak ja bylem kilka lat temu w Goldapii to byly same orczyki nie bylo krzesla i watpie zeby krzeslo tam zrobili. Za mala gorka, ale byc moze sie myle

Krzesła już tam są :) minimum od 2-3 lat jak nie więcej. Może nie widziałeś. Pozdrawiam.

Podobno w Goldapi jest kanapa ale nieczynna,
Gorka nizsza niz w Suwalkach ale duzo dluzszy zjazd....
I w tym roku jest podobno czynne.
Ciekawi mnie czy ktos byl i moze potwierdzic?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org