Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypalanie płyty |
Witam. Mam następujący problem... Chciałem nagrać sobie płytkę audio. W programie do nagrywania normalnie dodałem pliki,które chcę nagrać i nagrywanie przebiegało bez zarzutu. Jednak potem po otworzeniu płyty w napędzie okazało się,że owszem nagrane pliki istnieją ale każdy z nich ma rozmiar 1KB i żadna nutka nie działa :( O co chodzi ? Z góry dzięki,pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypalanie płyty |
Jakim programem?
|
|
i bardzo dobrze, skoro nagrales audio, to tak bedzie:) nie widze niczego nadzwyczajnego hehe:)
|
|
Moje radio odtwarza tylko pliki audio i dlatego nagrałem tym formatem... "Wtorek" mógłbyś mi jaśniej wytłumaczyć o co chodzi i jak nagrać,żeby było dobrze? ;)
|
|
:/
|
|
Dobra już zajarzyłem o co chodzi ! ;) Temat nieaktualny. pozdrawiam
|
|
zajarzyles, bo wlaczyles plyte, tzn piosenki na niej
|
|
a czy te pliki pochodzą z legalnego źródła ? ;>? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
takiego pytania spodziewałem się raczej po rzetelnym_obywatelu ;]
|
|
nic więcej oprócz, hahah, a czego się spodziewałeś po audio, karty pamięci już wychodzą z użytku, a Ty z uporem maniaka nagrywasz w audio :)
|
|
Autor: tommeknet (---.elomza.pl) Data: 21-04-10 21:07 a czy te pliki pochodzą z legalnego źródła ? ;>? na pewno. MasaViV to przeciez policjant. :D _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |