Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posumowanie roku 2009. |
Witam wszystkich Nie spotkałem postu który umożliwiłby forumowiczom podsumowanie ubiegłego roku, Co się komu podobało, lub nie w naszym mieście . Może jakieś noworoczne postanowienia. Może ktoś przypomni, czym nasze miasto zasłynęło w świecie, A tak przy okazji Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku 2010!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posumowanie roku 2009. |
niestety niczym dobrym to nasze miasto nie zasłyneło w wielkim świecie....
|
|
No jak to, przecież mamy tak prężnie działających prezydentów, o radnych nie wspomnę, i skoro biorą kasę , i uważają się za bóstwa to ja nie rozumiem. Podobnie ma się sprawa łomżyńskiego szpitala, pełen lekarzy zarabiających czasem miesięcznie tyle co inni przez rok, a nie wiadomo czemu jak coś więcej niż katar trzeba szukać pomocy w świecie. To za co komu tu płacą?? Temid
|
|
Traktując temat poważnie no to można by rzec że występ tej grupy tanecznej ,,sorry nie pamietam nazwy '' w Mam Talent był jakimś tam dobrym wydarzeniem. Z czego by to sie można ucieszyć jeszcze ...... hm? nic nie przychodzi mi do głowy. Za to powodów do dumy nie dają nam nasi władczy. Zatem no cóż w skali 0-10 oceniam 2009 rok w Łomży na słabą 1. ...Zaufanie to potega....
|
|
Plusy: * nasi w Mam Talent * otwarcie wielu boisk (m.in. 2 Orliki, przy SP7, przy 2 LO) * II etap modernizacji stadionu * budowa basenu przy PG 1, który otworzą chyba szybciej niż przy SP 10 ;) * przetargi na 2 centra handlowe * nowe atrakcyjne bloki na Południu, które rosną jak grzyby po deszczu jakoś nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Minusy: * sytuacja ŁKSu * nasi włodarze miejscy i ich perypetie z prokuraturą * czeczeni wiecej sobie nie przypominam. Proszę o uzupełnianie tej listy. Jak dla mnie ten rok był dla Łomży a raczej dla jej rozwoju calkiem udany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |