Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lodowisko |
Witam ! Czy nie bulwersuje was to ,że na lodowisku w Łomży wypożyczają tępe łyżwy ? Wytłumaczeniem tej sytuacji jest koniec tygodnia i zepsuta ostrzałka ! Przecież oni biorą za to kasę a ja po zapłaceniu 6 zł byłam na lodowiku 15 minut bo nie byłam w stanie utrzymac się na tych "cudownych" łyżwach . Czy MOSiR równie dobrze będzie zarządzać naszym basenem przy SP10 jak lodowiskiem ????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lodowisko |
tak
|
|
to jest całe nasze kochane miasto :(
|
|
Ja dziś miałam dokładnie to samo ... Pojeździłam 20 minut a raczej próbowałam jeździć bo łyżwy niestety nie nadają się do niczego. Przykre ;/
|
|
o ile otworzą ten basen hehe;p
|
|
dla tego kup swoje ;D ja mam i nie narzekam :)
|
|
Mnie to bulwersuje. Jak nie rozmiarówka inna, to zapięcia złe, to sa tak tępe, że jeździć nie możnaa .. Mogli by się o to postarać .. Bzzzyk89 racje masz .. Bo otwieraja ten basen i otworzyc nie moga :)
|
|
Mnie to bulwersuje. Jak nie rozmiarówka inna, to zapięcia złe, to sa tak tępe, że jeździć nie możnaa .. Mogli by się o to postarać .. Bzzzyk89 racje masz .. Bo otwieraja ten basen i otworzyc nie moga :)
|
|
Oczywiście zgadzam się z tobą ,że najlepiej mieć swoje łyżwy i ja mam, ale tego dnia nie wzięłam ich ze sobą -myślałam że jak wypożyczają to przynajmniej zadbają o to żeby były naostrzone ! Przecież obsługa tego lodowiska wyporzyczając takie łyżwy zdaje chyba sobie sprawę ,że człowiek może w nich się połamać ....
|
|
Zgadzam się ze slipkotem, kup sobie kur** łyżwy i nie narzekaj, a jak nie posuje to wypier***** do śledziowa. Pozdro... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |