czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lodowisko

Witam !
Czy nie bulwersuje was to ,że na lodowisku w Łomży wypożyczają tępe łyżwy ? Wytłumaczeniem tej sytuacji jest koniec tygodnia i zepsuta ostrzałka ! Przecież oni biorą za to kasę a ja po zapłaceniu 6 zł byłam na lodowiku 15 minut bo nie byłam w stanie utrzymac się na tych "cudownych" łyżwach . Czy MOSiR równie dobrze będzie zarządzać naszym basenem przy SP10 jak lodowiskiem ????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lodowisko

tak

to jest całe nasze kochane miasto :(

Ja dziś miałam dokładnie to samo ...
Pojeździłam 20 minut a raczej próbowałam jeździć bo łyżwy niestety nie nadają się do niczego. Przykre ;/

o ile otworzą ten basen hehe;p

dla tego kup swoje ;D ja mam i nie narzekam :)

Mnie to bulwersuje. Jak nie rozmiarówka inna, to zapięcia złe, to sa tak tępe, że jeździć nie możnaa .. Mogli by się o to postarać ..
Bzzzyk89 racje masz ..
Bo otwieraja ten basen i otworzyc nie moga :)

Mnie to bulwersuje. Jak nie rozmiarówka inna, to zapięcia złe, to sa tak tępe, że jeździć nie możnaa .. Mogli by się o to postarać ..
Bzzzyk89 racje masz ..
Bo otwieraja ten basen i otworzyc nie moga :)

Oczywiście zgadzam się z tobą ,że najlepiej mieć swoje łyżwy i ja mam, ale tego dnia nie wzięłam ich ze sobą -myślałam że jak wypożyczają to przynajmniej zadbają o to żeby były naostrzone ! Przecież obsługa tego lodowiska wyporzyczając takie łyżwy zdaje chyba sobie sprawę ,że człowiek może w nich się połamać ....

Zgadzam się ze slipkotem, kup sobie kur** łyżwy i nie narzekaj, a jak nie posuje to wypier***** do śledziowa. Pozdro... ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org