Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co na prezent dla chlopaka? |
zaraz pewnie spotkam sie z masa komentarzy ze temat pojawial sie juz setki razy ale tak naprawde przegladajac archiwum zauwazylam ze nie ma konkretnych odpowiedzi na to pytanie.Wiec je ponawiam:co mozna kupic chlopakowi na gwiazdke?dodam ze jego zainteresowania w zasadzie nie sa scisle okreslone,tak jak kazdy chlopak-motoryzacja,komputery i sport.Chcialabym zeby prezent byl orginalny i nie oklepany,jednoczesnie troche smieszny ale i praktyczny. Mam swiadomosc ze wysoko postawilam poprzeczke niemniej jednak licze na konstruktywne wypowiedzi:) pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co na prezent dla chlopaka? |
czapka i szalik w big starze... np:P
|
|
najlepiej to Ty mu poprostu daj coś swojego we WIGILIE :)) ja bym sie ucieszył żeby moja kobieta mi sie oddała jako prezent ;] ale to tylko moje myślenie;]
|
|
ehh to twoja kobieta ci sie nie oddaje?? a komu, kolegom ??
|
|
on nie ma kobiety i dlatego by chciał taki prezent, chyba logiczne...
|
|
To jeszcze podaj kwote do jakiej chcesz mu kupic ten prezentb edzie troche latwiej podpowiedziec
|
|
Słoneczko , jeżeli chłopak interesuje się motoryzacją , to pomyśl nad infinity -- i oryginalne , i praktyczne . Pozdrowienia !
|
|
no myslalam zeby na prezent wydac kolo 50zl...
|
|
ja tez mam taki problem jak " słoneczko " pomożcie ;D Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
|
Jak ma ktoś więcej niż 150zł to może warto jest się zastanowić na voucherem na kurs kiperski piwa :D Ostatnio widziałam w internecie. Wpiszcie sobie na google " piwoznawcy" . Pozdrawiam
|
|
Kup sobie seksowną bieliznę a gwarantuje Ci,że się ucieszy jak Cię w niej zobaczy ;P Oryginalne,nie oklepane,praktyczne a to czy śmieszne to zależy jak będziesz w niej wyglądać xD Módlta sie...
|
|
kup mu wafla grzeski ![]()
|
|
I juz salo sie tradycja,ze jasiu musi dodac swoje piec groszy:/ A w ogole grzeczny byl twoj chlopak w tym roku? :)
|
|
za 50 zł weź go do pepko to sie chlopak obkupi na cala zime Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
Oddaj mu siebie najlepiej - będziesz miała wydatek z głowy ]:->
|
|
Oj przepraszam najmocniej, kwota nie rzuciła mi się w oczy wcześniej. Za 50 zł? :> ha.. ------------------ Autor: Jahwe (---.elomza.pl) Data: 18-12-09 21:10 Kup sobie seksowną bieliznę - Seksowną bieliznę za 50 zł? To chyba tylko stanik od ruskich z koronki rodzaju trzeciego ^^ ----------------- Autor: Mr.Wladeczek (---.elomza.pl) Data: 19-12-09 00:44 za 50 zł weź go do pepko to sie chlopak obkupi na cala zime - Władeczek dobrze gada, jak chłopak ma tak skąpy budżet to polecam zakupy tylko w Pepco właśnie, ewentualnie w Biedronce. Do Kauflandu nie idź - za drogo ;]
|
|
kup mu sanki to tez pojazd albo lopate do odsniezania bedzie mu cieplo.
|
|
doloz kilka zlotych i fajka wodna mu sie przyda
|
|
a moze poprostu znajdz mu inna dziewczyne ktora wykaze sie wieksza inwencja i pomyslowoscia na kupno prezentu. pozdro :) Łomża Guerillas
|
|
na krótkiej mozesz kupic lalke dmuchaną ;D
|
|
litra wyborowej i ogórki a tak przy okazji to weź kolo i jebnij się w czoło
|
|
Na allegro znajdziesz taki kubek na herbatke, gdzie jak nalejesz wody to pokazuje się zdjęcie (poprzednio wybrane) a bez zdjęcia jest to zwykły biały kubeczek ;] 30 zł z cieszy :P www.przedluzaniewlosow.com
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
dziekuje za wszystkie konkretne i rzeczowe odpowiedzi natomiast te debilne w stylu "kup mu lalke dmuchana" pozostawiam bez komentarza...Ludzie ogarnijcie sie,przeciez wlasnie po to jest to forum-jesli ktos potrzebuje rady i pomocy moze ja uzyskac tutaj.Jakos w innych miastach dziala to zgodnie z przeznaczeniem,wiec dlaczego w takiej Łomży nie moze?;/ Odpowiadajac na pytanie wyzej:Tak,moj chlopak byl w tym roku grzeczny;) nawet bardzo;D
|
|
Ładne perfumy w Rosmanie i Naturze są spore promocje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |