sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SZLACHETNA PACZKA

Wiecie ze czasem odzywam sie na tym forum.ale teraz proponuje zebyscie weszli na stronke www.szlachetnapaczka.pl wybrali region i rodzine ktorej mozna pomoc.oni nie potrzebuja duzo.
pomyslcie nad tym i niech wiekszosc k"krzykaczy"zrobi dobry uczynek.

pewnie i tak mnie co poniektorzy zjada.ale mi to nie przeszkadza.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SZLACHETNA PACZKA

To jest całkiem niezły pomysł moja siostra, która mieszka w USA przeczytała w gazecie o rodzinie z Czarnej Białostockiej i właśnie z koleżankami organizują im paczke a zwłaszcze w tym czasie przedświątecznym , niektórzy pomocy potrzebują ale może wstydzą sie o nią poprosić.

Oleńka d(*_*)b

no jasne.ja juz wybralam z tej listy dwie rodziny.najczesciej to potrzebuja zywnosci w "puszkach" srodkow czystosci i nawet pieluch typu pampers.moim zdaniem to naprawde nie jest duzo.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Niestety nie mam czasu by wieść paczkę do magazynu lecz dokonałem przelewu bankowego na konto fundacji .

pozdrawiam i zachęcam innych do pomocy najuboższym

Ludzie co z wami???czy tylko umiecie sie obrazac nawzajem???pomozcie i przylaczcie sie do "szlachetnej paczki".To nie jest takie trudne

Seper temat tyle jest ludzi potrzebujących i sierot a idą SWIETA BOZEGO NARODZENIA. SWIETA NADZIEI które każdy z Nas pragnie spędzić w gronie rodzinnym pełnym miłości i wiary gdzie przeżywamy pamiątke narodziń małego JEZUSA i myśle że to jest dobry moment żeby się zastanowić gdzie jestem i jaki jest mói cel w życiu ,czy widzę wokół ludzi którzy czekają na moją pomoc bo wiadomo że samorząd nie wypełnia swojej misji , bo dobro ludzi powinno być najwyższym celem każdej władzy. Moi drodzy zróbmy wszystko żeby każdy w naszej ŁOMŻY miał wigilijny stół i mógł godnie przeżyć te piękne Święta i miał pewność że ma wokół śiebie dobrych ludzi.

2late2sql jakos to sie nie sprzedaje.tu chyba wola obrazac sie nawzajem i jezdzic po ludziach niz zrobic cos sensnego.

ja jeżdżę po ulicach, a nie po ludziach, święta sręta, a po świętach i tak po ryjach sobie damy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi i szkolenia w zakresie bhp.
tel. 506101109
jtbhp@interia.pl
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org