sobota, 05 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
C.T.Group Fresh

Już w tę sobotę 28 listopada na TVN'ie w programie "Mam talent" wystąpi grupa C.T.Group Fresh! Oglądaj i zagłosuj na ich występ! Niech zagłosuje cała Łomża! Oni nas potrzebują! Pokażmy co potrafi Łomża! Namawiaj znajomych, przekaż to dalej! Łomża liczymy na Was!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: C.T.Group Fresh

chłopaki zmiazdza tam wszystki. CT powodzenia

Ale po co?

Na pewno, ale tu głownie liczą się SMSy, więc nie żałujmy kilku złotych! Jeden SMS jest na wagę złota!

Mam nadzieję że chłopacy dadzą z siebie wszystko.Liczę że przejdą do dalszego etapu

Jak pokażą się z dobrej strony to nie pożałuję smsa :) Ale to konkurs, wygrywa najlepszy, a nie mieszkaniec Łomży.

Jak pokaza styl to nie tylko Łomża na nich zagłosuje : ) a to czy przejda nie zalezy od "Łomżynian" tylko od C.T ;) ja im zycze powodzenia :)

mam nadzieje, ze zajda jak najwyzej, chociaz ten program to tzw. "pikus" w porownaniu z tym jakie tytuly juz posiadaja... ;) ale kasa sie porzyda na rozwoj..
boje sie tylko ze do dlaszej konkurencji przeszli juz kruk i blacha (bstok) i publicznosc moze miec przesyt tancerzy :/

chociaz ja tego programu nie ogladam brakedancem sie nie interesuje to włacze ten program no i wysle tego smsa

Łomża leży na Mazowszu !

CZY NIE FAJNIE BY BYŁO JAKBY ŁOMŻA PRZESZŁA DO FINAŁU MT? Namawiajcie znajomych, rodziców, dziadków, braci, siostry, nauczycieli, księży - WSZYSTKICH, aby wysłali chociaż jednego SMSa na Łomżyniaków! NIECH O ŁOMŻY WSZYSCY USŁYSZĄ! 1 SMS tak dużo może!

O Łomży się słyszy, chociażby za sprawą pijanych lekarzy :P A po co wysyłać smsa na kogoś, kto możliwe, że nic ciekawego nie pokaże? Życzę chłopakom jak najlepiej i niech pracują na sukces.

Ta grupa dużo umie więc wątpię, żeby miała zhańbić siebie. Wiem, że nas zaskoczą i pokażą więcej niż umieją! SOBOTA> TVN> GODZ. 20.00 - Prosimy oglądajcie i zagłosujcie na C.T.Group Fresh!

Nie chodziło o żadne zhańbienie :) Chodziło tylko o to, że ludzie zagłosują na to co im się spodoba, a nie zawsze jest to równoznaczne z włożoną ciężką pracą artystów, szczególnie widać to po wyborach w mam talent.

SOBOTA WSZYSCY PRAWDZIWI Łomżyniacy SMSy.CTGROUP W NOWEJ ODSŁONIE FRESH ROZ.JEBIE RYWALI,NIECHCE ZAPESZAĆ OCZYWIŚCIE.TRZYMAJMY KCIUKI.!

Pomysłowo.

Kultura.

Formacja zapowiedziała w jednym z radiów, że zaskoczą publiczność i sami siebie. Proszę nie skreślajcie ich od razu na straconą pozycję. Oglądajcie wszystko sobotnie show i zagłosujcie na nich!

. odświeżam

a kto jeszcze wystąpi?

Nieważne, zagłosuj od razu na Łomżę po ich występie.

pożyjemy, zobaczymy

ja zagłosujee ;P

Ja już dziś wysyłam sms-a.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org