Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
osiemnastka :) |
Tak jak w temacie, gdzie można zrobić osiemnastkę w miarę przystępnej cenie?:) Z góry dziękuję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: osiemnastka :) |
www.pub9ka.pl
|
|
w Mc Donaldzie. Mają takie specjalne pomieszczenie. angella
|
|
angelicca chyba dwno nie byłas w mc donaldzie ;P
|
|
"AMNEZJA"
|
|
Forteca na forcie 2 w piątnicy www.twierdzalomza.pl
|
|
Ja jak Ja: a co z Twoim pubem; jesli zaproszeni beda mieli 17 lat (wiadomo nie kazdy w klasie zostaje pelnoletni w tej samej chwili) i bedzie alkohol to co z takimi osobami robicie? zgodnie z polskim prawem nie maja prawa tam przebywac... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jasiu,a Ty rusz tą pryszczatą dupe z przed komputera,wyjdź na spacer popatrz na miasto,w którym mieszkasz,za pewne zapomniałeś jak wygląda,znasz je tylko z fotografii na 4.lomza.Ogarnij się chłopie i nie bądź żałosny!A nosa w nie swoje sprawy nie wtykaj.
|
|
z moim Pubem to samo co z kazdym innym lokalem w Łomży, przebywać nikomu nie zabronisz, alkoholu zwyczajnie osobom nieletnim nie sprzedajesz, to takie dziwne? Na weselach też zgodnie z polskim prawem osoby niepelnoletnie nie moga przebywac? jak juz czepnales sie polskiego prawa to najpierw warto byloby sie z nim zapoznac.............
|
|
w "Kufelku" zrób imprezę ;D
|
|
Master rzeczywiście pomyliłam z Białymstokiem ale chyba w łomży też kiedyś było to pomieszczenie ? zresztą aktualnie w większych miejscowościach to mają i robią niezłe imprezy dla dzieci.
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;) Jak by coś się Wam jeszcze nasunęło na myśl to czekam :)
|
|
fanka bocianka kiedyś było ale po remoncie już tego nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |