Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szewc w Łomży |
Nie wiecie może gdzie się przeniósł szewc z al. Legionów. w tamtym roku miała taką mała budkę pomiędzy dworcem a obecną Stokrotka. A może wiece gdzie idziej jest jakis zakład szewski? Z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szewc w Łomży |
jest jakis vis-a-vis stokrotki na al.legionow obok komisu,ale nie wiem czy to ten sam usługi krawieckie
|
|
potwierdzam ten vis a vis stokrotki na al legionów to ten sam
|
|
na ul Krotkiej od rzadowej, sympatyczny pan no i wazne ze szybko i ceny spoko:) POLECAM!!!!!!!
|
|
Ja tez polecam pana na ul. Krótkiej. Wiele razy nosiłam tam buty i zawsze były super i szybko zrobione. Kiedyś zaniosłam pasek żeby dorobić dziurki to nie chciał za to kasy wziąć:) _____________________________________________________ ![]()
|
|
Witam. Do wiadomości klientów warsztat szewski mieszczący się obok byłej" Gośki" w kiosku został przeniesiony na przeciwną stronę ulicy Al. Legionów 45 . zapraszam Parking w podwórku 8- 17 sobota 9- 14 Nazwa firmy SZEWC kompleksowa naprawa obuwia
|
|
A ja polecam Ci swego sąsiada ,on codziennie chodzi pijany jak szewc.
|
|
ja polecam Pana z tyłu hali targowej.. Robi rzeczy niemożliwe a na cuda czeka 2 dni poczekac :D serio ceny spoko i wykonanie dokaldne i estetyczne :)
|
|
polecam dratewke gdzieś po lasach go znajdziesz, on jest najlepszy, a nawet najbardziej lepszy od lepszych, polecam wraz z całą rodziną i sonsiadami
|
|
A ja polecam szewca z ul. Ks. Janusza, blok zaraz za Galerią, przed klatką jest szyld. Tanio i porządnie naprawia buty.
|
|
ja polecam pana z al.legionów reszta to legaty mi nawet buta nie chcieli z szyć
|
|
Ja też polecam pana z tyłu hali targowej. Fleczki robi w 5 minut. Profesjonalne wykonanie i szybkie. Dla niego nie ma rzeczy niemozliwych do zrobienia. Zdecydowanie POLECAM!!!!!
|
|
Też polecam za Halą Targową wreszcie obok szewca krawiec obaj znają się na robocie - polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |