piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szewc w Łomży

Nie wiecie może gdzie się przeniósł szewc z al. Legionów. w tamtym roku miała taką mała budkę pomiędzy dworcem a obecną Stokrotka. A może wiece gdzie idziej jest jakis zakład szewski? Z góry dzięki za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szewc w Łomży

jest jakis vis-a-vis stokrotki na al.legionow obok komisu,ale nie wiem czy to ten sam

usługi krawieckie

potwierdzam ten vis a vis stokrotki na al legionów to ten sam

na ul Krotkiej od rzadowej, sympatyczny pan no i wazne ze szybko i ceny spoko:) POLECAM!!!!!!!

Ja tez polecam pana na ul. Krótkiej. Wiele razy nosiłam tam buty i zawsze były super i szybko zrobione. Kiedyś zaniosłam pasek żeby dorobić dziurki to nie chciał za to kasy wziąć:)

Witam. Do wiadomości klientów warsztat szewski mieszczący się obok byłej" Gośki" w kiosku został przeniesiony na przeciwną stronę ulicy Al. Legionów 45 . zapraszam Parking w podwórku 8- 17 sobota 9- 14 Nazwa firmy SZEWC kompleksowa naprawa obuwia

A ja polecam Ci swego sąsiada ,on codziennie chodzi pijany jak szewc.

ja polecam Pana z tyłu hali targowej.. Robi rzeczy niemożliwe a na cuda czeka 2 dni poczekac :D
serio ceny spoko i wykonanie dokaldne i estetyczne :)

polecam dratewke gdzieś po lasach go znajdziesz, on jest najlepszy, a nawet najbardziej lepszy od lepszych, polecam wraz z całą rodziną i sonsiadami

A ja polecam szewca z ul. Ks. Janusza, blok zaraz za Galerią, przed klatką jest szyld.
Tanio i porządnie naprawia buty.

ja polecam pana z al.legionów reszta to legaty mi nawet buta nie chcieli z szyć

Ja też polecam pana z tyłu hali targowej. Fleczki robi w 5 minut. Profesjonalne wykonanie i szybkie. Dla niego nie ma rzeczy niemozliwych do zrobienia. Zdecydowanie POLECAM!!!!!

Też polecam za Halą Targową wreszcie obok szewca krawiec obaj znają się na robocie - polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org