Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
foto radar na nowym moscie |
dziś kolo 19 coś błysnęło mi po oczach wjeżdżając na nowy most tuż za zakrętem chyba nie ustawili tam fotoradaru ? lepiej żeby to były jakieś wymijane xenonki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: foto radar na nowym moscie |
no chyba nie. Bo jak byś mógl 70km/h wjeżdzać w zakręt:D taka logika. Pozdrawiam
|
|
moze ktoś zdjęcie akurat sobie robił na moście;p ;p
|
|
św Krzysztof dał ci znak żebyś zwolnił
|
|
no dobra czuje się uspokojony he he bo szkoda by było parę stów stracić :)
|
|
nie bądź taki pewny, czarnuchy wszystko potrafią zrobic ;P
|
|
no tak, zawsze pieniadze sa wazniejsze niz powiedzmy 40- 50 lat zycia ZGADZA SIE JAK ****!! POPIERAM W 100% po skurwesynie jasnym ;)
|
|
stawiaja tam ... mi tez zdazylo sie ze tam mrygnelo ;-)))
|
|
i mi dzis mrygnelo tak okolo godz 10,30-11.00 ale nie bylem pewien.mialem z 80km/h --- SaMi2009 ---
|
|
oj tam, dostaniecie mandacik najwyzej ;) nic sie chyba wielkiego nie stalo, co ;p ?
|
|
ja jechalem delikatnie po 19 niestety tez sie nadzialem ;/
|
|
no proste ze sie nic nie stalo ani pierwszy ani ostatni mandat idzie przywyknac .... jak to mowia zbieraj punkty odbieraj nagrody :)))
|
|
za kogos nie placisz:) jest zabawa, to i ryzyko sie tez gdzies tam znajdzie;p
|
|
Co za problem w ten zakręt wjechać 70 ?? normalny łuk nic wielkiego.
|
|
To Was nie pocieszę ale stał do ok. godz. 20 tam fotograf, także zdjątka będą :) ostatnio bardzo często się tam rozstawiają ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ale po 20 już go tam nie było ? Od której strony łapał? Od Łomży czy Piątnicy ? Mi nic nie mignęło ...chyba ,jechałem ok 20.40
|
|
Niestety Marcin, tam był foto radar.
|
|
Jezeli brytyjscy kierowcy moga stawiac znaki ostrzegajace o policyjnej zbiorce charytatywnej zaraz za zakretem, czemu polscy nie moga? ;))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Brytyjscy kierowcy raczej niczego nie ustawiaja :) znaki ostrzegajace o kontroli radarowej sa po prostu poustawiane przez sluzby, ktore sie tym zajmuja. Takie prawo. Swoja droga nie ma czego zazdroscic, maja wiecej ostrzegajacych znakow ale za to maja mniej pkt do zebrania. Tak dla informacji w pierwszym roku posiadania prawa jazdy az 6, dla reszty magiczne 12. Zeby bylo smieszniej punkty kasuja sie po 3 latach. Nie mozna zatem przekroczyc 12 pkt przez 3 lata !!!!!!!!!!!!!! w ewidencji widnieja przez 4. To jest dopiero jazda :):):):)
|
|
na moście nie jest do 90-ciu? _____________________________________________________
|
|
na moscie tak za zakretem 50 Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |