Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przedluzanie wlosow |
szukam doswiadczonej osoby ktora przedluza wlosy poniewaz jestem zainteresowana ,bylabym wdzieczna o podanie ceny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przedluzanie wlosow |
napisz do mnie na e-maila adriano19892008@wp.pl a dam Ci numer do koleżanki która się tym zajmuje adriano
|
|
hehe drogo
|
|
ja nieiwem nic :P ale tez jestem zainteresowana ;]
|
|
masz tu numer do dziewczyny co to robi 798367765
|
|
a nie lepiej samej kupic włosy i doczepiac? ja tak robie i mogę Ci polecić sprzedawcę na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13245836 a metoda bardzo prosta, tańsza i przede wszystkim nie ryzykujesz że stracisz włosy
|
|
WIATAM!! Już nie musicie Drogie Panie jeździć do Białegostoku, Warszawy na zabieg przedłużania i zagęszczania włosów. Zapraszam Serdecznie do Nowego Salonu Urody " Long Hair" w Łomży przy ul. Mazowieckiej 1 lok 28 !! Przedłużanie Włosów już od 199 zł tel. 796 57-37-03
|
|
Nie warto samemu przedłużać włosy, bo konsekwencje są naprawdę olbrzymie. Źle założone włosy mogą po przecinać nasze własne ( metodą microrings) Natomiast jeżeli dobierzemy złą grubość naszych pasemek to pasemka włosów doczepianych mogą obciążyć nasze tak mocno, że nasze włosy wypadną z cebulkami... Naprawdę przemyślcie Drogie Panie czy warto! Ja zajmuję się tym ponad 6 lat i wiem jaką krzywdę można samemu soboe zrobić. W moim Salonie zapłacicie za samo założenie włosów do 100 pasemek TYLKO 100 zł Włosy Syntetyczne taśma 199 zł Włosy Syntetyczne TERMOFIBRE ( można prostować !! ) 299 zł Włosy Naturalne Europejskie 399 zł Włosy Naturalne Indyjskie 499 zł Włosy Słowiańskie 799 zł Przedłużanie rzęs 299 zł Przedłużam wszystkimi metodami w Polsce i Europie! Co roku startuje w ogólnopolskich Mistrzostwach w Poznaniu! ZAPRASZAM! Łomża ul. Mazowieckiej 1 lok 28 tel. 796 57-37-03
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |