Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki router do radiowki? |
Internet jest z netstera
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki router do radiowki? |
To tak nie napisałeś jaki przedział cenowy. Z tańszych możesz wziąć: Tp-Link TL-WR340G- ok70zł Z droższych modeli: Linksys WKUSB54GC-EU- 180-220zł Tp-Link TL-WR941N- 170zł Linksys ma dobre wsparcie techniczne czego nier ma Tp-link, nie wiem jak teraz z routerami D-linka ale wiem, że niektóre modele mają awaryjne zasilacze, które często się palą i konieczna jest wymiana na nowy (lepszy zamiennik) który kosztuje ok 40 zł. Ja polecam te 2 ostatnie modele przy czym Tp-link działa już w standardzie N. Mam nadzieje, że pomogłem Powodzenia.
|
|
To sie nie nazywa Acess Point z routerem , ale kazdy mówi router ogólnie, Jesli chodzi o standard N, te urzadenie są droższe , i musisz miec też N w np laptopie. Prędkości przesyłania po sieci ethernet są wieksze najprościej mówiąc., bo na szybkość internetu to nie wpływa więc jesli nie zależy Ci na szybkiej sieci wewnętrznej ( po drugiej stronie też ludzie muszą mieć ten standard ) to olej "N" do netstera starczy ci cos w przedziale cenowym od 70 do 120 zł. Polecam Tp-link, lub D-link, Linksys sa droższe i kiepsko sie je konfiguruje z najtańszych to Edimax,
|
|
Ja przystaje :) na nazwie Router z Acess Point'em :) a router i acess Point to 2 różne urządzenia ;)
|
|
podziekowac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |