Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MP3 |
Gdzie można naprawić w łomzy Mp3 .. Bylem w Help GSM i nic .. w Symaptii i tez nic.. gdzie mozna jeszcze isc?? Prosze o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MP3 |
mp3?? to opłaca sie naprawiać??
|
|
A co mam zrobić jak to nowe moze ma z 6 miesięcy.. mam wywalic do kosza?? Potrzebuje informacji gdzie mozna naprawić ??
|
|
poczytaj prawo konsumenta, tam masz odpowiedz gdzie mozna. a to ze ma 6 miesiecy to rzaden argument jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Skoro nowe to ma gwarancję?
|
|
ej no pomożcie .... gdzie można zaniesć to mp3 .. pomozcie.. bo mnie *** bez mp3 strzela
|
|
kup se nowe ! ;]
|
|
a po co jak mam jedne juz
|
|
jak wgrać nowe oprogramowanie do mp3??
|
|
to sie gońta lomzyniaki.. po **** z was mózgi haah
|
|
odezwal sie mozg. po ****** urzytkownik mp3 z ciebie. hahaha jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
chcesz to Ci sprzedam iPoda Nano 4gb ten na pewno sie Tobie nie zepsuje
|
|
chlopaczek sie mocno unosi, a nawet nie chce podac jaki model odtwarzacza uzywa, a bez tego nie idzie pomoc. jak nie wiesz jaki model to zrob zdjecie, wrzuc na internet i podaj link to madrzejsi pomoga
|
|
a sie zapytales..?? jaki model .. juz se sam naprawilem trzeba było oprogramowanie nowe wgrac :)
|
|
oczywiscie ze pytalem :) po raz pierwszy poruszyles problem 25-10-09 23:14 w watku Problem z MP3
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |