Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wysokie mazowieckie |
poród w Wysokim Mazowiecku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wysokie mazowieckie |
Wszędzie gdzie jest oddział położniczy :) A jak już w Mazowiecku to WysokiEm.
|
|
A czemu akurat tam? Oczywiście jeśli można zapytać
|
|
Dokładnie :) Poprawka : Wysokiem Mazowieckiem ;) nie wiem czemu , mnie mama tam urodziła i jakoś czuje się dobrze ;)
|
|
Pewnie w szpitalu miejsca zamieszkania Twoich rodziców był w tym czasie remont lub rozpoczęcie akcji porodowej w przypadkowym miejscu. Powodów może być dużo.
|
|
Form poprawnego składania zdania również :)
|
|
Wszędzie tylko nie tam.
|
|
A ja jestem bardzo zadowolona dokłanie mesiac temu tam rodziłam i wszystko jest ok. Bardzo kameralna, miła, domowa atmosfera. Mało kobiet rodzących więc położne i pielęgniarki z noworotkowego bardzo często odwiedzały mnie w pokoju. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Rodziłam parę lat temu w Łomży i zdecydowanie polecam Wys - maz -ale to bardzo osobiste podejscie.
|
|
rodziłam tam rok temu i polecam. opieka super, ja akurat sama na oddziale byłam jeden dzień więc marzenie. później jeszcze dwie panie doszły, tak więc sama na sali bez dodatkowych opłat byłam, mąż mógł do 22 ze mną siedzieć. panie pielęgniarki (z jednym wyjątkiem) miłe i pomocne:) wiadomo jak się ma trzy osoby na oddziale a nie trzydzieści to i opieka inna. na oddziale spędziłam 3 dni i do domku.
|
|
Dodam ,że to co byłO dla mnie bardzo wazne to waśnie obecnośc męża. Mógł byc przy mnie i dziecku od 10 rano do 20 wieczorem i nikt złego słowa nie powiedział a to bardzo wazne przy porodzie zarówno naturalnym a tym bardziej cesarce. W Łomży niestety godziny odwiedzin sa bardzo okrojone
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |