Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J. Niemiecki Najlepsze Korepetycje? |
Potrzebne mi: -Namiary na nauczyciela -Cena w miar rozsądna -I żeby miał czas kiedy potrzebuje (mniej wiecej 3x w tygodniu) -Chodzi mi o rozmowę nie o pisanie Czekam na pomoc ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J. Niemiecki Najlepsze Korepetycje? |
Jeżeli chcesz znaleźć naprawdę dobrego korepetytora to musisz zapłacić w granicach 60-50zł za godzinę zegarową. Ja chodziłam do pani, która uczy w I LO, bardzo dużo mnie nauczyła. Jeżeli jesteś zainteresowany, to jest mój numer gg 1681490 , odezwij się podam Ci do niej namiary. Pozdrawiam.
|
|
Jestem nauczycielem dyplomowanym, egzaminatorem maturalnym. Pracuję od 1997, a aktualnie na urlopie wychowawczym. (Rok nauki w Niemczech.) Tel. 660 893 100. Zapraszam na lekcję próbną. Pozdrawiam.
|
|
A egzaminator może udzielać korepetycji?
|
|
Hej,jestem nauczycielka niemieckiego,pracowalam w gimnazjum,technikum,liceum i prywatnych szkolach jezykowych,mieszkalam w Niemczech.Przygotowuje maturzystow do egzaminu,ludzi do wyjazdu do Niemiec,ogolnie nauczam jezyka na wszystkich poziomach.Kontakt Monika devius@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |