poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasz kochane Panie policjantki

Wczorajszy wieczór, nawet nie padało, wracam sobie do domu, godz. ok. 23 a tu nagle widzę nieoznakowanego granatowego Opla Astra II z rejestracją BL 04418 z kogutem na dachu, a w środku 2 policjantki wlepiają komuś mandat. Widział z Was ktoś wcześniej tą Astrę, bo szczerze przyznam, że nie wiedziałem o niej, jest Vectra, Octavia, Passat, 2 Fabie, ale Astry nie widziałem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasz kochane Panie policjantki

Coraz wiecej policjantek jezdzi;p Ostatnio sobie ide a tu pierwszy raz widzialem jak w samochodzie jechaly dwie policjantki.Zawsze 1 policjant i policjantka

Ja juz o niej dawno wiem i nie tylko ten pojazd jest nieoznakowany I tak w ogole to ta Astra jest blekitna

Kaminiak

blachy na 04 to policaje

Czyli tak 1 błekitna Astra II wiem, ze majo jeszcze biało fabianke i chyba srebno do tego Opla Vectre czarnego i cos o jakims golfie IV slyszalem na BLM a kto w nich jezdzi to i tak ma male znaczenie jak sie łamie przepisy heheh :P

Biała Fabia
BLM K0001

Łomża leży na Mazowszu !

BLM K001 To blachy Granatowej fabi biała jeździ na BLM I001 jak już coś,jest jeszcze niebieska na BL i wiele wiele innych...

Ta a ja po stypie w jamie wracałem z pijanym kierowcą i frajerzy z wioski nas zatrzymali.Ja jako pasażer pomimo śmiechu zostałem wzięty na komende ,aby chuchnąć.Co wykazało to wykazało.Pomimo próśb strażnika moralności nie podpisałem świstku który mi przedstawili.Zrobili mi jeszcze jedną próbę.Oczywiście moje zdanie się nie zmieniło i z dokumentem tożsamości zostałem wyrzucony z komendy.Ktoś tak miał?Oczywiście się nie chwalę ,ale pytam się czy ktoś kiedyś postawił na swoim z tymi siurami?

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Siurem to siebie możesz nazwać. Do piachu z takimi drobnymi pijaczkami-cwaniaczkami!

dokładnie niebieska fabia a w niej 3 policjantów, zapierdzielają jak siemasz w terenie zabudowanym tylko po to aby ustac dokładnie porzedemno, zgasić silnik popatrzeć sie na mnie zapalić silnik i pojechac...

widocznie jestes zajebiście śliczny skoro sie tak na Ciebie patrzyli!

A czy przypadkiem nasza policja nie posiada jeszcze fiata/fiatów bravo? Ktoś wie coś na ten temat?

Numer rej.czarnej Vectry zaczyna się BL 19...
Fiat Palio Weekend też jest ale jest to oznakowany radiowóz.
W naszych okolicach można też czasami spotkać srebrną Vectrę numer zaczyna się na BSK.....ciemne szyby,3 anteny na dachu.
Ten czarny ford mondeo co kiedyś był u nas,jest teraz w miejscowości Wysokie Mazowieckie,czasami wpadają też do Łomży.
Trzeba uważać,bo już niedługo to chyba zaczną jeździć nieoznakowanymi skuterami,rowerami itp.

br1

Przynajmniej ulość popełnianych wykroczeń zmaleje:) Widząc dwie panie w radiowozie któż będzie chciał je narażać na stres związany z podejmowaniem czynności w środku nocy??? Schowa się te piwo aby czuły się bezpiecznie i dowartościowane.

mogły by o siebie zadbać te Pani Policjantki, bo wygladają mało kobieco. Szczególnie taka blondyna.. brree....

Oni maja tyle samochodów ze o wiekszej polowie to malo kto wie.

Blondyna wygląda bardzo interesująco na tle pozostałych pań:)

Autor: ehh (---.elomza.pl)
Data: 17-10-09 17:10

Oni maja tyle samochodów ze o wiekszej polowie to malo kto wie.

A która z tych połówek jest mniejsza, a która większa? Pierwsze 50% czy drugie 50%?

heheh jeżdżą też granatowym bmw.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Fabiami jeździla kryminalna nie wiem jak teraz ale myśle że nadal więc czego tu się bać ? No chyba że łamiesz perfidnie przepisy a oni zadzwonią po drogówkę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org