Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile za założenie Orange Freedom Pro |
Hej mam pytanie czy ktos się orientuje ile i czy wogóle coś sie płaci za założenie Orange Freedom Pro? A jak mniej więcej oceniacie ten net? Bo mam równiez oferte na założenie Neti, i właśnie niewiem co lepsze...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile za założenie Orange Freedom Pro |
Orange Freedom Pro umowa na 12, 24 lub 36 m-cy opłata miesięczna (z VAT) 49 zł aktywacja 19 zł modem modem MV 410 firmy Axesstel opłata (z VAT) umowa na 36 m-cy 99 zł umowa na 24 m-ce 249 zł umowa na 12 m-cy 699 zł netia ma modemy za 1000zl jak dobrze pamietam ;p y
|
|
dzięki za info :) a wiesz może coś, ile za podłączenie biorą?
|
|
w netii będziesz placic za internet stacjonarny 49zł za 1 mega przy abon za tel 45zł lub 59zł za neta jesli masz tel w tp sa i niechcesz go przenosic do netii umowa na 2 lata i pol roku za złotówke co do internetu mobilnego to niestety na terenie Łomży on nie działa najbliższy zasięg jest w Białymstoku Jeśli masz wiecej pytan to pisz sprzedaje netie na codzień więc jak coś to udziele ci informacji ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
netia lepszaa
|
|
Tu więcej informacji: http://www.orange.pl/portal/map/map/internet_freedom_pro?stamp=1254993310190 do Zaara: Najbliższy to może być co najwyżej nadajnik, a nie zasięg. Sprzedajesz Netię, to sprzedawaj uczciwie. Zapewniam Cię, że mobilny (nawet 3G) działa w Łomży (np. BlueConnect). Poza tym Orange Freedom Pro to jest usługa bazująca na nadajnikach byłej sieci Centertel (NMTi450) i jest dedykowana użytkownikom, którzy nie mogą uzyskać dostępu do internetu kablowego - głównie do obszarów wiejskich. W okolicach Łomży są lub do końca roku będą następujące nadajniki: Łomża (elektrociepłownia), Rutki-Kossaki, Wizna, Przytuły, Gawrychy. Zasięg tych nadajników to około 20-25km. Można wspomóc się anteną zewnętrzną wtedy parametry odbioru się poprawiają. do sloneczko661: jak masz możliwość to bierz Netię - nie ma jak po kablu. Jeśli nie to weź OFP. W salonie Orange wraz z umową dostajesz router i instalujesz sam, więc nie ma kosztów instalacji. Można wziąć na próbę na 30 dni. Wadą OFP jest limit transferu - 3GB na miesiąc. Pzdr
|
|
Sprzedaję i wiem że w Łomży netia nie ma swoich węzłów (tu mowie o necie stacjonarnym) sama chciałam wziąć mobilny z netii niestety możliwości nie były takie jakich można sobie życzyć chyba ze mówisz o pakiet 100MB pakiet 1GB, ten to wszedzie bedzie działal a co do BlueConnect to owszem działa, tylko nie porównuj go do netii ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |