Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dziewczyny pracjuacej w mediaexpert |
tak jak w temacie dziewczyna od obslugiwania kredytow ratalnych czy jak tam sie to zwie... bylem raz- mila usmiechnieta dziewcyna potem bylem drugi ale jakos jej nie widzialem moze ktos ja zna... byly dwie blondynka i brunetka nie znam sie na tym ale to byla NIE blondynka "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dziewczyny pracjuacej w mediaexpert |
nie rozumiem twego posta, szukasz dziewczyny? liczysz na to ze ktos ci wysle jej numer telefonu? Idzi to ME i po problemie
|
|
co jest. wiosna idzie ??
|
|
a tak wogle jesli chodzi ci a ta brun etke o ktorej mysle. to musze cie rozczarowac ale dziewczyna jest zajeta, niedlugo slub hahah całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia
|
|
Znam ją i mam numer ale co proponujszesz w zamian?!
|
|
co proponuje w zamian nic... poczucuei spelnionego obowiacku bylem w me i jej wtedy nie widzialem wiec powstaje pyytanie czy warto koczowac tam caly dzien ... mmoze warto ale powstaje kolejne czy ma sie czas na koczownie caly dzien... mniejsza o to jak ktos moze pomoc to zapraszam jesli faktycznie slub i costam to oczywiscie zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Jedna czarna z tamtąd często do jamy przychodzi, o ile to ta to raczej sie nie chajta...
|
|
chajta czy nie milo byloby jakby dalo sie zlapac jais z nia kontakt... wiec jesli ktos moze niech pomze z gory dzieki:) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
hehehe no raczej slubu to jej nie wroze, do jamy przychodzi, to fakt.
|
|
Co tam slub, malo to razy panny mlode sprzed oltarza uciekaly ;o) Jak kochasz to walcz!!! fajny temat, w koncu nikt sie blotem nie obrzuca
|
|
Potwierdzam, jest tam jedna naprawdę sympatyczna kobietka, około 30-stki , jak się nie mylę, imię na literę N. Naprawdę ta dziewczyna ma w sobie to COŚ, co przyciąga uwagę mężczyzn. :)
|
|
Przejdź się raz z rana, raz po południu i wtedy na pewno na nią trafisz. Podejrzewam jednak, że brak Tobie odwagi żeby z nią zagadać i dlatego szukasz tutaj jakieś alternatywy... Oczywiście jest to moje osobiste odczucie i mogę się mylić. Jak nie masz na tyle odwagi to wpadnij tam, zerknij na jej identyfikator a potem przed kompa i szukaj :p.
|
|
idz jeszcze raz tam i sie zapoznaj
|
|
hehe tak sie składa że znam wszystkie Panie z mediaexpert i muszę cię rozczarować ...są zajęte :) tylko jedna jeszcze nie planuje ślubu ... i to pewnie ją widzisz w Yamie :) to taka brunetka z grzywką :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 04-10-09 11:46 Potwierdzam, jest tam jedna naprawdę sympatyczna kobietka, około 30-stki , jak się nie mylę, imię na literę N. Naprawdę ta dziewczyna ma w sobie to COŚ, co przyciąga uwagę mężczyzn. :) Masz na myśli Ninę? :D oj to nasz gust kolego :P
|
|
ja tez szukam wyksztalconej, bogatej i seksownej dziewczyny czy znacie moze ja????
|
|
Arie - a mało to takich :P Oj, coś kiepsko szukasz :)
|
|
nie znajdziesz jej tam,bo ona już tam nie pracuje.
|
|
xxxANGELxxx zeby bylo duzo to bym juz dawno cos znalazl a tak to juz 6 rok szukam dziewczyny o dobrym sercu:P
|
|
Arie widocznie nie trafiłeś na tą odpowiednią albo masz za duże wymagania :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |