Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filmy |
Witam,lubię obejrzeć sobie dobry horror czy komedie,korzystacie z torrentów?Jeśli tak jaki polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filmy |
The Piratebay - polecam :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Heh wiesz, że korzystanie z torrentów jest niezbyt legalne (oczywiście ściągając filmy/programy/itp. chronione prawem autorskim). Jeżeli nie boisz się łamać prawa to na pewno znajdziesz je w google. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
po co sciongac jak mosza obejszec odrasu http://www.kino.pecetowiec.pl/ Tempiem głópote na foróm
|
|
Nie no ...ja zakładam, że mówimy tylko o produkcjach które zostały legalnie udostępnione do pobrania przez innych użytkowników! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas ależ naturalnie,że tak! :)
|
|
Mi osobiście te przypadły do gustu :) Brutal Rekrut Grubazzzki Wizja mordercy Za jakie grzechy Cash 2008 Awake Bangkok dengerous Big stan Crank Death race Godziny strachu Hero wanted Kod daVinci Mala Moskwa Never back down Niekwestionowany Nieproszeni goscie Posłańcy Przesilenie Przesladowca 1 Sexdrive Sila spokoju Skazani na shawshank Slumsdog milioner Superhero Taken-uprowadzona XIII Babilon Job czyli ost szara komorka Littre man Luzacy Perfect stranger2 Bank job Hottie and nottie Swiadek bezbronny Zabojczy numer Anioly I demony Kroniki spiderwicka Vice 2008 Zamurowani Za cene bolu Annapolis W sieci kłamstw Złodziejski kodeks Z pamiętnika wsiceklej zony zmierzch
|
|
konkluzja Bardzo mi się podoba swojsko brzmiący tytuł "littre man" Niezła była też pierwsza część "półlittre man" ...chyba chodziło tobie o "little man" A ja polecam thriller-Ostatni dom po lewej Komedia-Kac vegas
|
|
O dzięki za tytuły :) Ostatni dom po lewej oglądałem super film.
|
|
ja dorzuce " Wzgorza maja oczy" i "zly zakret", stare ale dobre moze jeszcze jest ktos kto nie ogladal
|
|
Kefas i nie obawiasz sie teraz sciagac z The Pirate Bay? :)
|
|
Autor: Kefas (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-10-09 12:55 napisal: Nie no ...ja zakładam, że mówimy tylko o produkcjach które zostały legalnie udostępnione do pobrania przez innych użytkowników! W jaki sposob jest to mozliwe? Jezeli kupie dvd i wrzuce to na torrenta to jest to legalne dlatego, ze zakupilem dwd w sklepie? :) Wszystko czego szukasz jest na newsgroups. Poszukaj na www.binsearch.info :)
|
|
O jej no machnęła mi się literówka ale czemu od razu tak do tego 'pijesz' :P Zdarza się, przepraszam :] jednak mimo tej zmyłki widzę, że wiesz ocb ;p Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |