wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
allegro

CZY PŁACI SIĘ COŚ (DODATKOWE OPŁATY) PODCZAS KUPOWANIA W ALLEGRO ? LUB SPRZEDAŻY JAKICHŚ TOWARÓW ? JAK TO JEST ?

Idiotom mającym na celu wysyłanie postów zaczepnych i innych tego typu dziwadeł z góry dziękuję za nie udzielanie się

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: allegro

gdy kupujesz to nie, ale jak sprzedajesz to są naliczane opłaty + prowizja od sprzedanego towaru tzn od kwoty za jaką sprzedałeś

Jesli sprzedajesz to wyliczaja ci za wystawienie przedmiotu, a jesli sprzedasz to dodatkowo prowizja. Gdy kupujesz to płacisz tylko za przedmiot i wysyłkę - nic dla allegro

tu masz wszystko:

http://www.allegro.pl/help_item.php?tid=136&item=102&zoom=N

dzięki teraz już wiem wszystko i ku mojemu zdziwieniu ani jednego kretyńskiego postu he he.

Bo trudno krytykować laika, ale chcąc kupować czy sprzedawać na Allegro to musisz wejść na stronę Allegro i się zalogować, jeśli chcesz wykonać jedną czy drugą opcję to masz pełną pomoc i wsparcie ze strony serwisu Allegro i sam nie wiem czy jesteś takim czereśniakiem czy tylko takiego udajesz, a może to był twój pierwszy post na forum 4lomza? To jeszcze bym przemilczał, ale 130 post napisany i raczkujesz na Allegro to już albo żal albo śmiech, lecz mimo to życzę sukcesów bynajmniej na Allegro. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org