sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pub Czarny Kot

Witam. Nie wiecie czy istnieje mozliwosc rezerwacji stolika w tym pubie na ulicy żabiej?? Zna ktos moze nr. telefonu do tego pubu??
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pub Czarny Kot

Jest możliwość rezerwacji.. nie ma problemu :), dodam jednak, że ostatnio mało osób tam chodzi, więc nie wiem czy jest sens rezerwować stolik.

P.S -> kot to Kawiarnia :P a nie pub :D

nie ma to jak dobra reklama, widzieliście nową pizzerię Presto? Jaki jest do niej numer aby zamówić wcześniej pizze i przyjść na gotowe aby spóbować niespotykanej piizyy

Co do Czarnego Kota, to myślę, że ten lokal nie potrzebuje reklamy, bo jego zaletą jest, że mało osób tam chodzi i jest kameralnie. Lepiej, żeby tak zostało, więc bezludny podjedź tam samochodem albo biuro numerów TP SA.

ja bylem w presto ostatnio. numeru nie chce mi sie podawac ale pizza i sosy to pycha :*

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org