Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hakowanie kąta |
Nie wiem, jak ktoś to zrobił, ale w temacie o madzi ktoś wkleił ten wierszyk, nick mistrz418 tylko operator inny - () o 20.03, a wtedy siedziałem na necie na innej stronie i napewno tego nie napisałem. Ciekaw jestem, jak to możliwe, hasło do konta już zmieniłem. Może wiecie, jak temu zapobiec, lub może ktoś się przyzna. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hakowanie kąta |
o Boze...
|
|
A ja już myślałem że chcesz zamontować hak w kącie ;p a swoją drogą pomyśl gdzie lub u kogo używałeś forum i gdzie mogłeś się nie wylogować Pozdrawiam.
|
|
1. Hakowanie KONTA ;-P 2. Wysyłać setki maili do 4lomza, aby wkońcu naprawili błędy. 3. Jak pkt 2 nie pomoże to: 4. Nie klikać w linki zamieszczane na forum, chyba, że linki odwołują się do znanych serwisów typu onet.pl itd. 5. Nie logować się będąc w temacie. 6. Mieć hasło inne niż w jakimkolwiek innym serwisie. 7. Nie otwierać "dziwnych" linków prowadzących do 4lomza. 8. Wogóle nie otwierać NIGDZIE żadnych linków, bo czasem mogą prowadzić do 4lomza, lub przekierowywać do 4lomza.pl i automatycznie wyciągać hasło itd. 9. Najlepiej być wylogowanym i za każdym razem kiedy chce się coś napisać, logować się będąc na STRONIE GŁÓWNEJ FORUM... bo w temacie to ryzykowne :-) To takie podstawowe zasady bezpieczeństwa :-)
|
|
wiesz co to chyba jakis blad bo ja tez weszlam zobaczyc co w tym temacie i w zaden link nie klikalam i jest to samo
|
|
glupi jesztes miszczu tyle ci powiem
|
|
mnie tesz ostatnio strażnie chakójom :( Tempiem głópote na foróm
|
|
Zadziwia mnie brak reakcji administracji na trolla jakim jest jasiu, czy tak trudno banować jego konta? __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
heh nie martw sie poprosilem znajomego ,aby zakonczyl istnienie konta jasia smietany zakladam helm na lewa strone ;> wykonuje prace graficzne: -loga -headery -nie skomplikowane logotypy -sygnaturki -avatary -herby -bannery -reklamy -i jeszcze kilka ;>
|
|
ziroks : a morze jasie majom poprosic sfoich znajomyh rzeby tfoje kąto pszestało istniec ? ;> Tempiem głópote na foróm
|
|
Sami hakerzy dookoła ;-) Aż strach się bać ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |