Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E-mail i nk |
Witam.Chciałbym się dowiedzieć jak na podstawie adresu e-mail jak ktoś poda na forum 4 lomza można zobaczyć czy dana osoba ma Naszą-Klasę.Wiem że tak można zrobić tylko nie wiem jak.Proszę życzliwych o podpowiedź.Dzięki wielkie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E-mail i nk |
|
ja pytam jak inną osobę odszukać tylko na podstawie maila podanego na 4lomza/forum
|
|
nie da sie, po prostu miales w mailu nick swoj napisany na nk i cie znalezli
|
|
ale ja o sobie nie piszę tylko chce jedną dzięwczynę sprawdzić na nk a mam jej mail z 4 lomza,jakis czas temu tez ktos jakąś dziewczyne na nk odnalazł tylko z maila
|
|
W google się chyba maila wpisywało i tam wyskakiwały strony powiązane z tym adresem. Ale nie jestem pewien, musisz sprawdzić.
|
|
Jeżeli ma się odpowiednią ilość informacji to każdego można znaleźć, jeżeli ktoś ma twój email, to dzięki google znajdzie wszystkie strony na których ten email się pojawił w sposób jawny. I tak po sznurku do kłębka można osobę zidentyfikować. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
ja cyhba wiem o kogo chodzi. Niestety, nie pomoge ci. Witam!
|
|
a kogo szukasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |