Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś .... |
Siema xdd Nie wiecie moze gdzie w Łomży można kupić takie coś : ![]() Nie chodzi mi konkretnie o ten wzór.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś .... |
Kiedyś takie znaczki były w Pepco.
|
|
haha;p
|
|
To "Coś" nazywa się przypinką na agrafce "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
czy chodzi o Scota Mckenzie? hehe
|
|
mam coś takiego, prawie to samo. Zamiast serca jest namalowany płomień, i jest napis: Przyjazny Płomień i zawala to w szufladzie :):) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Nie pytałam jak to się nazywa, ani kto ma to w domu tylko gdzie można to kupić
|
|
na allegro _____________________________________________________ ![]()
|
|
a ja może to sprzedaje ?? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Autor: sobolesia14 (---.elomza.pl) Data: 09-09-09 16:41 Nie pytałam jak to się nazywa, ani kto ma to w domu tylko gdzie można to kupić mozesz to kupic tutaj i sama zaczac produkcje http://www.buybuttonparts.com/shop/badgeaminit-button-makers-button-maker-starter-kits-c-160_161.html
|
|
w prezenciku są w galerii stokrotce ..
|
|
Jak większą ilość to najtaniej wyjdzie na allegro. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |