Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mocny Full server cs 1.6 |
195.114.0.89:27517 haslo : 123 Mocny Full Zaprasza "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mocny Full server cs 1.6 |
zaraz stestuje i wystawie opinie ;] zakladam helm na lewa strone ;> wykonuje prace graficzne: -loga -headery -nie skomplikowane logotypy -sygnaturki -avatary -herby -bannery -reklamy -i jeszcze kilka ;>
|
|
Serw jak serw. graja tam 13- 15 latkowie. wszedłem nikogo jeszcze nie było polatałem chwilkę sam a potem dostawali baty.. Następnie jakieś wąty ze niby nie robiłem celów mapy,nie moja wina ze nie mogli dojść jak zaraz ginęli.. Dobry dla początkujących graczy. Miło się grało. Jak zechcecie chłopaki mogę z Wami pograć na jakichś meczach jakbyście chcieli. Pozdrawiam. Ogólnie popierdzieć można xD 21 do 1 jak ktoś chce mam screena dla uwierzytelnienia. Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
ojjj to ide zbije im ta top 15 :D zakladam helm na lewa strone ;> wykonuje prace graficzne: -loga -headery -nie skomplikowane logotypy -sygnaturki -avatary -herby -bannery -reklamy -i jeszcze kilka ;>
|
|
Łomżyński?
|
|
zapraszam na serwery cs-piwko ;) cinek
|