Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z Orange |
Z mojej karty z orange z której w tej chwili korzystam nie mogę się połączyć z żadnym numerem... Chciałem sprawdzić stan swojego konta lecz wyświetlił mi się tylko taki komunikat cytuje "Wygasła ważność Twojego konta. Prosimy skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta". Gdy dzwonię z tego numeru pojawiają się tylko krótkie sygnały. Dotyczą one wszystkich połączeń nawet tych darmowych np. *500 i nie mogę doładować konta... Dlaczego tak się dzieje? I jak można rozwiązać ten problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z Orange |
Spóźniłeś się z doładowaniem konta,skończył Ci się okres ważności kary.
|
|
chciałem zaraz doładować konto na następny już dzień ale nie mogłem połączyć się z tym numerem *500...
|
|
a moze werto sie wybrac do galerii dzis sklepy tam sa czynne chyba do 17 moze i orange tez bo jest w nowej czesci
|
|
Skończyła Ci się ważność konta na połączenia odbierane. Widocznie przez ostatni rok nie ładowałeś konta ;] Tego nr już nie odzyskasz. Kup sobie nowy starter i po sprawie.
|
|
ostatnio konto doładowałem jakieś 2 tygodnie temu
|
|
Ja mialem taki sam przypadek. Musisz zadzwonic do idei (tylko nie pamietam numeru) i powiedziec ze chcesz doladowac konto a ci zablokowali. Pani karze ci podac kod doladowania za 25 zl i w rpzeciagu 24h odblokuja karte. Numeru nie pamietam to idz do salonu i ci zrobia jezeli nie chcesz zmieniac numeru.
|
|
dzięki ehh Na pewno skorzystam z Twojej rady... :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |