Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nagrywanie gier xbox 360 |
Witam! Mam pytanie... Jakie plyty uzywacie do wypalania gier na Xa? Bo ja kupilem verbatima 2,4x i moja nagrywarka LG H55L je ciagle pali. Na forum pisali ze jednemu sie nagrywaja plyty na LG drugiemu nie... W Xboxie mam naped LITEONA flash ixtreme 1.5 i czy jak nagram z predkoscia 4x bedzie chodzic ?? Wiec jak to wkoncu jest ?;/ POMOCY WYTLUMACZCIE MI !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nagrywanie gier xbox 360 |
Verbatim jak najbardziej...musi chodzić.........oczywiscie rozumeiem że nagrywasz Imburn...........
|
|
Soru mała pomyłka ...imgburn...
|
|
tdk albo sony
|
|
W IMGBURN gdy nagrywam 2,4 na plytach verbatim to mi plyty pali ;/ To samo jest gdy nagrywam tez na 4x.... A jak w CDCLONE na 4x niee pali mi tej plyty . wiec jak to jest czy XBOX moze odtworzyc predkosc 4x jak sie nagra na dobrymn nosniku ??
|
|
Akurat na alegro sa pionery dvr-111.Z rosyjskim softem ta nagrywarka jest bardzo dobra i moza wiele rzeczy na niej nagrac :)
|
|
Kolego na co ty nagrywasz CDCLONE .....xbox360??????
|
|
TAK .... dzisiaj dwie plyty EMTEC SIE SPALILY ...! W cdclone po 40 % w imgburn po 7 wiec to wina nosnika ?;| I gdzie mozna kupic plyty verbatima w lomzy
|
|
Tu znajdziesz wszystko. http://xboxonline.valhalla.pl/
|
|
zawsze używam verbatim 2,4x dvdr+dl, nagrywarka Lg w laptopie wypaliłem około 40-stu płyt i nigdy żadnej nie zmarnowałem, wszystkie tytuły działają idealnie
|
|
VIP A TAK WOGOLE TO DZIEKI ZE MI POLECILES DOBREGO FACHOWCA CO MI PRZEROBIL KONSOLE !! TO TERAZ JAK MOZESZ TO POWIEDZ MI GDZIE KUPUJESZ TE PLYTY W LOMZY.
|
|
BSA - super program. Polecam, a numer znajdziesz w google. MirekO
|
|
Powie mi ktos cos wkoncu czy nie ?? VIP powiedz mi gdzie ty te plyty kupujesz i jak one wygladaja
|
|
ostatnio verbatimy kupiłem w unitechniku na starym rynku. cena 8 pln
|
|
Aty chlopie dalej o piratach. Dobrze, sam wybrales. I koledzy tez sami pomogli. Pewnie ci to ukruce. Thx za podanie swojego adresu ip. Zawsze bedzie latwiej. MirekO
|
|
A "towarzysz" MirekO zapomniał, że SB już nie ma??? Po ojcu czy dziadku te skłonności?
|
|
Pewnie z wlasnej glupoty HAHA
|
|
płyty kupowałem na Bema nad solarium niepamiętam nazwy sklepu, były po 5 pln, ale teraz chwilowo nie ma mają być po niedzieli jak nie będzie to Allegro wychodzi po niecałe 6 pln za płyte z przesyłką
|
|
w Komputroniku są po 58 pln za 10 sztuk http://www.komputronik.pl/Nosniki_danych/DVD_R_Verbatim_Double_Layer_8_5GB_8x_cake_10_/pelny,id,28923/
|
|
Dzieki ! Dzis kupilem tam nad solarium verbatima x8 i nagralem juz 2 plyty za 5.50 za sztuke. Tylko nie chce mi sie far cry 2 wypalic wiecie moze jaka jest tego przyczyna ?
|
|
tutaj masz dobry tutorial : http://vidgames.pl/forum/viewtopic.php?f=14&t=7&sid=b595715eaeff2a53f05460c3d931ff4d
|
|
Najlepiej to sie kupuje ori gry ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |