Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lech 1 - 0 Club Brugge |
jak myslicie dobry wynik mamy szanse na awans???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lech 1 - 0 Club Brugge |
mamy szanse? ja z Poznania nie jestem ani z wielkopolski, więc mi to wisi i powiewa. Że tez się komus chcialo tą padline pokazywać...
|
|
Stara Kurwaa do Jebania lech z Poznania!!! Szansa na awans jest tzreba tylko zagrac lepiej w rewanzu w Belgii bo z taka gra to Bruggia wybije im gre w fazie grupowej z glowy
|
|
Ale po co ta napinka. Nie zaprzątajcie sobie głowy Lechem. Jutro gramy w Białymstoku, w środę ŁKS zagra pierwszy mecz w Łomży. _________________________________________________________ ![]()
|
|
Gratulacje dla Lecha, przynajmniej jedna drużyna która ratuje honor polskiej piłki.
|
|
Gol dosyć przypadkowy ale dał szanse na awans. Najbardziej zadziwiło w meczu że Lech cały czas przegrywał pojedynki główkowe
|
|
Szczerze to wyjebanne jajca na lecha mam bo grać kurde grali ... ale dzięki nim kuponik wszedł na kilka stówek ;D ale napewno zimnego lecha z to nie kupie !
|
|
oglądałem tylko I połowe, bo tego nie dało się oglądać :) fuksem wygrali, chociaż raz do polskiej drużyny uśmiechneło się szczęście -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |