Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niebywałe...sklep wenice -żal |
Często bywam na forum łomżyńskim jako czytelnik...ale teraz postanowiłam wyrazić swoją opinię.Pewnego pięknego dnia zaistniała nowa częśc Galerii Stokrotka.Klienci z niecierpliwościa czekali na jej otwarcie...i nastał ten dzień.Piękne sklepy,duzy wybór...i ....fatalna obsługa,szczególnie w sklepie z odzieżą dziecięcą WENICE.Panie "sprzedawczynie " pożal sie boże ,stoja podparte o ladę z założonymi rękami i z miną mówiącą"wypier....z tego sklepu...nie widzisz ,ze gadamy?!" Ciekawośc mnie zżęra czy właścieciel tego sklepu nie widzi co sie tam dzieje??Przecież do takiego sklepu aż żal wejśc widząc z korytarza taką obsługe...Pozdrawiam Panie ekspedientki i życzę wytrwałości w podpieraniu lady:P.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niebywałe...sklep wenice -żal |
Mogli tam zrobić np. new yorker i KFC a nie jakieś pierdoły.. czy w tej Łomży naprawdę jest taka wieś żeby KFC niebyło?
|
|
Popieram!!KFC to rzeczywiscie by się przydał.
|
|
Bez przesady!! Często kupuję tam ubranka dla mojej siostrzenicy i jestem bardzo dobrze traktowana, żadna z ekspedientek mnie nie zignorowała, a nawet czasem pomogała, co fakt to że ceny tam są spore, bo wiaodmo dzieci szybko rosną... Ale gatunkowo odzież w miare... Może trafiłeś/aś w nie odpowiednim momencie :-)
|
|
KFC musi byc a nie trzeba do bialego jezdzic zeby zjesc ^ ;)
|
|
Chyba dla nich moment był nieodpowiedni...szczególnie dla jednej z nich...takiej wysmarowanej samoopalaczem ...
|
|
a może Ty xxxANGELxxx trafiłaś na czas kiedy był u nich właściciel?i musiały sie pokazać z jak najlepszej strony
|
|
tak jest w wielu sklepach, ale zato w starej częsci galerii bardzo miłe panie
|
|
trafiłeś/aś w nie odpowiednim momencie :-) - dobre :)) a kiedy jest odpowiedni moment na zakupy ?? może wtedy kiedy jest zamknięty i można samemu sie obsłużyć ,ja osobiście jak chodzę po sklepach to nie proszę o pomoc tego bydła za ladą jak zobaczę coś co mnie zainteresuje i wynajdę odpowiedni numer to biorę kupuje i koniec :) ale w tej stokrotce to nic nie ma ostatnio byłem mogłem kupić spodnie buty bluzę a nic nie znalazłem = nic nie ma .
|
|
a może jesteś z konkurencji, której chyba w nowej części stokrotki nie brakuje. A prawda boli no nie. A ja wiem swoje, a mianowicie to, że miesiąc szukano sprzedawczyni i miesiąc testowano dziewczyny, które chciały sie tam dostać. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
debile musza jechac do bialego zeby zjesc... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
zgadzam sie z pojutrze!!tez jestem stała klientka tego sklepu,fakt ubrania są dobre gatunkowo ale obsługa....brak słów!!!szczególnie kierowniczka to jedna wielka porażka ,dziewczyna jest koszmarna te jej pytania w stylu "prosze wołać pomożemy!!"w życiu czegoś takiego nie słyszałam!!zaczepianie od samego progu przynjamniej dla mnie jest niedopuszczalne!!jeżeli wchodzę do sklepu to sama chcę się w spokoju rozejrzec!!a nie raz bylo tak ze podbiegaja dwie i stoją mi nad głową nie można spokojnie pooglądać!!chociaż ostanio faktycznie lenia załapały!!
|
|
niech dalej szukają dobrego pracownika ...bo co jedna to gorsza...
|
|
Rozumiemy rozżalenie osoby, która nie zaklimatyzowała sie w naszym otoczeniu jak również nie znalazła naszej akceptacji, jednak to chyba nie miejsce do prywatnych przepychanek. Założycielce tego smiesznego tematu życzymy owocnych poszukiwań pracy!!! I prosimy uprzejmie o dalszą kryptoreklamę, która jak życie pokazuje okazuje sie być świetną reklamą. Zapraszamy na zakupy do naszych sklepów :) ***wnc
|
|
Tak się zastanawiam czy wnc jest naprawdę szczęśliwe że ludziska im dupy smarują?Trzeba jednak przyznac sklep _fajansowy_drogi.Podobała mi się wizualizacja(laski) tylko często się zmieniają.Pewnie kiepskie zarobki.Ja bym tam otworzył sklep z gadżetami erotic tylko panie bym zostawił.Nadają się idealnie."PROSZĘ WOŁAĆ POMOŻEMYYY"
|
|
no proszę chyba któraś dama sie wypowiedziała z wenice...wkońcu dotarło żeby wzięły się do roboty...
|
|
"Prosze wolac pomozemy" to faktycznie denne podejscie do klienta. Nie laska sie pofatygowac do klienta i normalnie, cieplo sie zapytac co dana osobe interesuje? Albo wskazac co jest nowe, na wyprzedazy etc.? Tak, jak ktos zainteresowany sukcesem swojego sklepu zrobil by? Eh...
|
|
Jak zawsze znajdzie sie osoba rzucająca mięsem:) urocze:) znalazło sie bydło, które wychwyciło przypadkowe zdanie, zapamiętało i teraz próbuje sobie udowodnić na siłę jaka to nie jest mądra. Zajmij się dziewczyno zarabianiem na rodzinę, a nie wytyczaniem błędów i pomyłek innych....już kiedyś wymyśłano głupie tematy na sklepy Lee, Trafik i 517...to dziwne że zawsze sie czepiacie markowych sklepów,..chcesz u nas pracować to złóż CV...każdy ma szanse zaprezentować się z jak "najlepszej" strony ***wnc
|
|
Autor: pojutrze (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-05-09 00:40 no proszę chyba któraś dama sie wypowiedziała z wenice...wkońcu dotarło żeby wzięły się do roboty... No chyba jednak nie wzięły się do roboty skoro piszą w necie;)
|
|
wnc ta?? to ja przyjde i zloze cv i jest fajnie
|
|
Trzeba uważać na to co sie mówi...niby przypadkowe zdanie a tyle wstydu...
|
|
Nie wiem o co wam wszystkim chodzi i co macie do sklepu wenice.Ja osobiście jestem stałą klientką tego sklepu i muszę powiedzieć że co do obsługi nic nie mam, Panie które tam pracują są bardzo miłe.Myślicie że w 5-10-15 lub w Wójciku zapytają się w czym pomóc NIE tam poprostu wciskają towar a Panie kompletnie się nie znają na sprzedaży odzieży dziecięcej.Byłam w tych trzech sklepach i wróciłam do Wenice.Mówią że osoby młodsze nie mają wychowania a jednak to nieprawda znajdą sie też osoby dorosłe które nie umieja sie zachować i wypisuja takie bzdety!!!!!!.Te osoby któe chodzą do tego sklepu i tak będą chodzić nie wiem do czego (pojutrze) dążysz!.
|
|
Dominisia widać każdy ma swoje upodobania i inne oczekiwania odnośnie obsługi w sklepie.Jeżeli nie przeszkadza Ci to,ze laski śmieją się przy innych klientach z tego jak była ubrana inna klientka to świadczy o braku wychowania i braku taktu.Współczuję.
|
|
Zanim sie napisze bzety wyssane z małego paluszka trzeba sie porządnie zastanowic. Po pierwsze miła Pani nie jesteśmy żadnymi laska a normalnymi umiejącymi się zachować taktownie kobietami. W naszym sklepie nigdy nie zdarzyła sie takowa sytuacja żeby którakolwiek z nas oceniała wygląd innych osób...FANTAZJA PONOSI!!!!!!!! ***wnc
|
|
Każdy oczernia innych według siebie czyli ty tak robiłaś albo robisz a nie Panie z wnc.Wątpie żeby coś takiego miało kiedykolwiek zdażenie wymyślasz już co popadnie aby je tylko oczernić.A może je nie lubisz bo tam pracowałaś albo nie zostałaś przyjęta i przemawia przez ciebie słowo zazdrośc.Daj się na spokój bo i tak takim pisaniem nic nie zdziałasz.
|
|
....brońcie sie brońcie" taktowne kobiety"...
|
|
No proszę trochę mnie nie było a tu się temat tak pięknie rozwija.Widzę że Panie z wnc są cięte na jakąkolwiek krytykę ze strony stałych klientów.Bez obrazy ale nikt was nie obraża każdy wyraża swoje zdanie.MA PRAWO.A tylko brak Kultury i Ambicji przez nie przemawia.Z Pań wychodzi ZERO kwalifikacji lub szkoły.A sklep Erotic i tak otworze i jak panie zmienią zdanie to zapraszam.
|
|
ciężko nazwać stałą klientką, osobę która pracowała i została zwolniona..czy też chciałabym pracować a nie było jej dane...a ten erotic otwieraj sobie i zatrudnij potrzebującą Panią, która tak idealnie zna taktyki sprzedażowe...wręcz wykwalifikowana ekspedientka..Pozdrawiamy mile wypowiadających się:) ***wnc
|
|
Oczyświście że otworzę .Są panie bardzo pewne siebie-czyżby praktyka?Tylko tych pozytywnych wypowiedzi na państwa SHOP trochę MAŁO.Naliczyłem DWWWIE.AŻ?
|
|
Uderz w stół... Rufi nie pomagaj, pogrążanie zaczęło się odzewem na czyjeś zażalenia, gorzej nie można ;)
|
|
no widać ,któraś z byłych pracownic chyba zaszła "taktownym kobietom" za skórę.....po to jest to forum by wyrażać swoje opinie..i tak się właśnie dzieje... widac prawda boli...
|
|
Pojutrze, jak byś pracował po 10 godzin dziennie, piątek, światek i niedziela na umowę-zlecenie, bez możliwości zatrudnienia, wzięcia urlopu itp, mając taką kierowniczkę... życzę powodzenia i wytrwałości tym paniom.
|
|
heheheheeeee....żałosne jest w ogóle to, że sie naiwna istoto zgodziłaś na taki układ...firma skorzystała z okazji że trafił sie im tak tani pracownik.
|
|
Dla sprostowania (pojutrze) po otwaciu była jedna ekipa a z tego co zauważyłam jest inna.Widocznie coś musiało być nie tak z tamtą ekipą skoro już nie pracują??????.A teraz patrzę że się żalą swoim głupkowatym rozumem nikt nie każe podpisywać umów na zlecenie jak nie chcesz.Ja osobiście cieszę się że już ich nie ma jako klientka bo teraz aż się chce wejść do takiego sklepu gdzie ekspedientki umieją doradzić.Poprostu wszystkim sie nie dogodzi.A co do kierowniczki to nie mam nic robi to co do niej należy i robi to dobrze i niektórzy jej tego zazdroszczą!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie wiem co wy wszyscy chcecie od tego sklepu dzisiaj byłam tam i naprawdę zostałam bardzo miło obsłurzona przez samą kierowniczkę,którą tak krytykujecie.I teraz już wiem że przez niektórych przemawia zazdrość i nie jedna chciałaby tam pracować.Znajdźcie sobie inny sklep do obgadywania.I popieram Bonite w tym co pisze nikt nie każe podpisywać umów.
|
|
bywam w tym sklepie od czasu do czasu i nigdy nie zauważyłam jakiejś nie miłej atmosfery.
|
|
Kierownik chocby nie wiem jak był dobry to i tak wyjdzie na to, że jest najgorszy:) Co do sklepu to ubrania sa markowe i dobre gatunkowo...osobiście kupuje ciuszki w prezencie dla bratanka, sklep jest schludny a Panie w nim pracujące miłe i pomocne. Zazdrosna konkurencjo i bezrobotne Panie bierzcie z dziewczyn przykład...zacznijcie pracować na własny sukces !!!!
|
|
własny sukces,,,,hehe,,,podpieranie siĘ o ladę nazywacie sukcesem...GRATULACJE!!
|
|
Musisz być strasznie skrzywdzona przez domniemaną firme skoro czepiasz się az tak mało znaczących szczegółów:) bywam w różnych sklepach...różnych centrach...czasem widzę jak Panie się podpierają o ladę...ale czy to aż tak naganne zachowanie???? pójdź do nich i im to osobiście wytycz.....chciałabym zobaczyć ich śmiech ...bo raczej nie zażenowanie....
|
|
Musisz być strasznie skrzywdzona przez domniemaną firme skoro czepiasz się az tak mało znaczących szczegółów:) bywam w różnych sklepach...różnych centrach...czasem widzę jak Panie się podpierają o ladę...ale czy to aż tak naganne zachowanie???? pójdź do nich i im to osobiście wytycz.....chciałabym zobaczyć ich śmiech ...bo raczej nie zażenowanie....
|
|
Autor: Bonita (---.nat.umts.dynamic.eranet.pl) Data: 23-05-09 13:25 Kierownik chocby nie wiem jak był dobry to i tak wyjdzie na to, że jest najgorszy:) Co do sklepu to ubrania sa markowe i dobre gatunkowo...osobiście kupuje ciuszki w prezencie dla bratanka, sklep jest schludny a Panie w nim pracujące miłe i pomocne No nieźle, ***wnc sama sobie robi reklame podszywając się pod zadowolnioną klientkę ;)
|
|
NIE mówimy tu o asortymencie...tylko o obsłudze!!jest do bani!!
|
|
hahaha.....no i ktoś popada w skrajnośc....najlepiej wszyscy zwalcie im sie na głowe i zróbcie sztuczny tłum.....nacieszcie wzrok obsługa i wróćcie na forum...może coś nowego Wam wpadnie do głowy... Pozdrawiam Bogu ducha winne Panie z Wenice
|
|
Wydaje mi się że to nie są już wypowiedzi ogólne tylko przepychanki słowne między .WNC a kimś z poprzedniej ekipy.Jedna rzecz tylko mnie dziwi-Odpisując na zarzuty KLIENTEK(wróżkami to WY nie jesteście}Same mięchem rzucacie".znalazło sie bydło,ITP. "Obsługa sklepu WENICE nazywa BYDŁEM swoich klientów.I jak to się ma do WASZEJ Renomy i marki sklepu.?DObra rada jak macie coś odpisac to z klasą BO HAMSTWEM to wy się już nie popisujcie.
|
|
Droga Koleżanko Pojutrze radzę zacząć dokonywać zakupów przez internet skoro tak raża Cie, w Twe niewieście oczka, panie potrzymujace lade...( ich problem, a przedewszytkim ICH pracodawcy, więc na kij Ci sie tym interesowac???)lub zamiast marnowac czas na pisanie na forum o tak beznadziejnym problemie poszukaj sobie sklepu gdzie panie beda witac Cie promiennym usmieszkiem i wspaniale doradzac... a co do pani wypowiadajacej sie z tego sklepu - widac skoro tyle nie pochlebych opini na Wasz temat jest , to moze nalezalo by cos zmienic na lepsze??? pozdr ja:)
|
|
kobieta jest panią wszystkiego i wszystkich...;) pozdr.
|
|
A mi się wydaje że lepiej jak stoją koło lady rozjebane niż miały by właśnie przeszkadzać a jak trzeba to można podejść i grzecznie zawołać a jak nie potrzebne to po co mają przeszkadzać
|
|
Mnie zastanawia czemu w niedawno otwartej galerii są dosłownie same poje*ane butiki. Sklepy powinny być zróżnicowane,KFC oczywiście ,ze tak,new yorker..Ale po co jeśli można ośmieszyć łomże kurestwem...ehh./ Pomysłowo.
|
|
NO to se powiedzieli co widzieli KFC w Wawie i NY Białym.POMYSŁOWOOOOOOOOOO
|
|
Pozdrawiam Panie z WNC .Cisza przed BURZĄ??
|
|
NO i się panie obraziły.A szkoda bo tak miło było.A prawdę jakakolwiek by nie była na klatę trzeba wziąść.
|
|
wooooow KFC? i to jest szczyt waszych marzeń. coz za ambicje. Widac niektorym najwyrazniej do szczescia dworcowe zarcie wystarczy.
|
|
Zauważyliście, że większość takich tematów zakładają kobiety o... kobietach? :) Solidarność jajników to chyba tylko na filmach :) Pozdrawiam wszystkie jadowite żmije :) Zoolog z zamiłowania hehe ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
bo kierowniczka sklepu Wenice to baba ze wsi ktora niestety nie wie jak sie kulturalnie zachowac i jest bez wyksztalcenia wiec zapewne dupy daje szefowi skoro została kierowniczka:) pozdrawiam:)
|
|
a to ciekawe:P
|
|
Jej **** Jej sprawa ja tam bym nie chciał żadnej z pracujących tam dup.Panowie jajniki się łączą...
|
|
Sklep Wenice Ostatnio był Nieczynny.Wiecie coś?
|
|
Dobra reklama ... temat się nie kończy . Ja nigdy tam nie zachodziłam, bo myślałam, że drożyzna, ale tak głośno o tym sklepie się zrobiło, że wreszcie z ciekawości zajrzałam . No ... i miłe zaskoczenie . Duża przecena wielu rzeczy . Kupiłam dwie ładne bluzeczki dla mojej sześciolatki i spódniczkę - wszystko za 44 zł . Jakościowo super !!! Na rynku bym więcej zapłaciła za gorszy gatunek . Wiem, co mówię, bo jestem oszczędną matką . Często kupuję też w ciuchlandach i trafiam tam na niezłe perełki . Dzieci szybko wyrastają i cena jest dla mnie bardzo ważna . A obsługa była całkiem sympatyczna .
|
|
widzę że najlepiej paru osobom wychodzi krytyka osób których osobiście wogóle nie zna, co idzie za tym, że być może wogóle z tymi osobami nie rozmawiała. takie pisanie głupot świadczy o osobie zakłądającej ten post.
|
|
Byłam w tym sklepie kilka razy, bo lubię oglądac dziecięce ciuszki. Obsługa nigdy nie skomentowała, że nic nie kupuję, dwa razy jedna podeszła i zapytała czy ma pomóc. Była miła i uprzejma. Pojutrze widac, że nie masz bladego pojęcia o sprzedaży. Większośc klientów nie lubi, gdy się do nich co chwile podchodzi, wolą miec wolna rękę, a w razie potrzeby wołają ekspedientkę. Byłam na szkoleniu dla pracowników więc wiem co mówię. Podchodzi się wtedy, gdy cie wołają lub gdy klient wysyła sygnały, że jest zainteresowany. Skarżysz się na ekspedientki, a sama nie jesteś lepsza, rzucasz błotem. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |