Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra kosmetyczka |
Znacie może jakąś dobrą kosmetyczkę, która poradziłaby sobie z wrastającymi paznokciami? Proszę o poważne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra kosmetyczka |
W Łomży nie znajdziesz raczej. Z tym się chodzi do chirurga. Wiem bo tata chodził. Wycinali mu coś tam, dali leki, maście itp ale ci powiem ze to i tak nic nie dało. ZA jakiś czas z powrotem zaczęły wrastac:/
|
|
Nie wiem czy dermatolog nie byłby lepszy
|
|
W łomży chyba nie ma kosmetyczki ktora sie w tym specjalizuje ale jest inny sposob oprocz wycinania wrastajacego paznokcia, zaklada sie specjalne klamry ktora temu zapobiega. Lepiej udać sie do chirurga po porade
|
|
Dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Jedyny sposó na wrastające paznikcie to obcinanie ja po lini prostej na równo, bez zaoktąglania ich kantów to powinno po czasie gojenia pomóc... pozdrawiam...
|
|
Jedyny sposób na wrastające paznokcie to obcinanie ich po lini prostej na równo, bez zaokrąglania ich kantów to powinno po czasie gojenia pomóc... pozdrawiam...
|
|
nie jest to jedyny sposob niektorzy pielegnuja paznokcie tak jak trzeba i maja jednak tendencje ze co jakis czas ten paznokiec wrasta moze to byc tez przyczyna noszenia nnieodpowiedniego obuwia
|
|
Dobry sposób to wyprowadzenie na prosto wrastajacej części paznokcia przy użyciu akrylu. Paznokieć zyskuje ładny kształ i z czasem rośnie już prosto bez wrastania. Chyba robi to coraz więcej kosmetyczek, wiem o jednej na 3 Maja- A.Jedynak-Macko Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |