Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lustro na wyiar z ramką - gdzie w Łomży |
Gdzie w Łomży mogę zamówić lustro łazienkowe na wymiar, najlepiej z ładną ramką alu, Może ktoś zamawial i wie co , gdzie i jak najlepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lustro na wyiar z ramką - gdzie w Łomży |
ja pitole mieszka w lomzy i nie wie gdzie co jest gdzie salon fryzjerski gdzie samochod naprawic, wstyd i tyle Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
jak wiesz to powiedz... ojej a może nie wiesz?! wstyd to Ciebie że nie z kultura na posta odpowiedzieć, i co myślisz ze jesteś fajny?! ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
czy ja do ciebie pisalem? kolegow szukasz w następnym poscie idiotko? Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
a ty idioto nie masz co robic tylko bezmyslnie posty nabijasz - zeby one jeszcze cos wnosily... no chyba jedno twoj debilizm
|
|
Jak ktoś ma kompleksy co do swojej osoby to próbuje przerzucić to na innych tak AdminAdmina to się Ciebie tyczy. nie do mnie pisałeś? a czy tarczyn pisał do Ciebie? To że kogoś wyzwiesz od idiotów to nie świadczy o tym jaka jest ta osoba tylko jaki jesteś Ty sam i nie rusza mnie to co napisałeś a widzę że Ciebie poruszyło to co napisałam do Ciebie Jakbyś była taki mądry to umiałbyś w sposób kulturalny odpowiedzieć na każdego posta, nawet takiego w którym ktoś cię obraża lub pokazuje Ci że wcale nie jestes "fajny" :D ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
tarczyn a nie pytałeś po prostu u szklarza? może on robi takie lustra ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zapytaj w UNIGLASS
|
|
a mi sie wydaje ze jestes samotna i nie masz z kim pisac i odpisujesz na czyjes posty ktore nie sa do ciebie, zwracaj sie do autora tematu juz nie mam na ciebie slow kompleksiaro brzydka :) pewnie cala sie gotujesz tam po drugiej stronie:) dziecko neostrady tylko sie nie rozpisuj bo nikt tego nie czyta Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
no u szklarza brawo przeciez nie w salonie kosmetycznym Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
u pierwszego lepszego stolarza :D i po klopocie
|
|
Nie nie gotuje się, śmieje sie z Ciebie nie jestem samotna i nie jestem zakompleksiona... to ty w każdym temacie szukasz zaczepki nie ubliżam innym, nie wyśmiewam postów w przeciwności do ciebie piszesz ze wstyd ze ktoś nie wie gdzie sie cos znajduje, sam pewnie tez wielu zeczy nie wiesz a nikt cie z tego pwodu nie wysmiewa. Już napisałeś kilka "mądrych" postów. Nie jestem dzieckiem neostrady, nie pisze w kazdym temacie kiedy nie mam nic do napisania, w przeciwności do ciebie Nikt nie czyta? upss jesteś nikim :D "no u szklarza brawo przeciez nie w salonie kosmetycznym" ale mądrość wymysliłeś, może autor tematu nie pomyślał o zwykłym szklarzu... ale skąd moższ to wiedzieć skoro Ciebie interesuje tylko to żeby kogoś zaczepić. tyle w tym temacie, bo szkoda mojego czasu na pisanie z kimś kto nie umie napisać wiadomości bez ubliżenia komuś
|
|
tarczyn w Uniglass'ie zrobią Ci na każdy wymiar
|
|
Komplex:) ja pitole:) Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
zaara to okres ma dzisiaj ;] Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
kompleks to chyba masz Ty bo na pewno nie ja :) przykro mi ze jesteś pusty i samotny ale cóż ... nie dziwię się :p ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
autochn: dzieki alvaro: thx AdminAdmina: śsij pałe
|
|
Szklarz przy ulicy Dmowskiego, obok Kodaka.
|
|
ramko aluminowe do luster i dzwiczek robi gość na poznańskiej zadzwoń to zrobi ci to lustro 502 021 445
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |