poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mandaryna w Łomży !!!

Hura, hura, hura !!! To są oficjalne informacje !!! Dziewiatego stycznia na Starówce występ Mandaryny ze swoim Dance Studio!!!! Wjazd za free czyli za darmo !!! Nie mogła zrobić lepszej noworocznej niespodzianki Łomży - miastu, które zawsze ją kochało !!! Damy czadu nad Narwią !! Na żywo !! Bez playbacku !!! Czy radem z nami odczuwacie to radosne podekscytowanie ??!! Piszcie !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mandaryna w Łomży !!!

Nie miasto ją kochało a Ty. Nie jestem w stanie zanucić nawet 10 sek. z jej utworów.
A skoro bez playbacku, to może być tragedia, chyba że ze słuchawkami na uszach, a muzyka z radia,...

a ja ją lubię !!!!!!!!!
brakowało w polskiej muzyce tego typu (muzyki typowo tanecznej)w polskim wykonaniu:):) chociaż jej producentem jest niemiecka firma ....
że głosu nie ma - to nic, ale rytmy są odjechane:)

a wiadomo cośkonkretniejszego o jej występie? o której ,itp?

Mandaryna to dno, totalne dno...

Dajcie mi proszę Kazika Staszewskiego, albo coś równie ambitnego, wtedy będzie sens ruszać się z domu...

Pozdrawiam

Dno... faktycznie dno... Ale spójrzmy na to z innej strony. Może lepsze to niż tak często spotykane w naszym mieście nic?

Kto ją niby kocha ja ją szczerze nie nawidzę i jej braku jakiegokolwiek talentu muzycznego. Ludzkie i muzyczne dno.

Zajmuję moje miejsce w świecie Boga:
miejsce nie zajęte przez nikogo innego.

A idzcie z to mandaryną w dupe sie całowac to hujowstwo na całoego a gdzie jacyś Dj ?? DJÓW DO ŁOMŻY SPROWADZIĆ !! ALBO MC JAKIEGO POŻĄDNEGO A NIE POMARANCZE CO NIE UMIE SPIEWAC!

MC

Ja także uważa, że to dno jak wielu moich poprzedników z forum.

Popieram MrS żeby Kazki wystąpił. Może skusi się jeszcze raz bo w końcu raz dał świetny koncert nawet w tak małym mieście jak Łomża.

a ja chce słuchac Mandaryny i nie obchodzi nie czy to dno czy nie i czy ten Kazik jest lepszy. Jak lepszy to jedz i go szukaj. A ja chętnnie posłucham Mandaryny.

nazis

a zoaczycie że na koncert pójdziecie!A koncert Kazika w Łomzy był kilka lat temu chyba ze 4:)na Rynku i wcale tak fantastycznie nikt się nie bawił kilka chłystków pod sceną bo reszta nie była w stanie nawet normalnie stać!

obosze jeszcze ona ?? no tego brakowało ale ostatnio miał być koncert jakiś i odwołali ehhh ja napewno tam się nie wybieram !

Miłej zabawy porzeracze plastiku...
Niby młodzi, inteligentni (co po niektórzy) ludzie, a dają się tak w wała jakiejś Wiśniewskiej robić.
Wyrazy współczucia...

Mo' Wax

Abuuuuuuuuu zbojkotować koncert :)
Czy naprawdę nikt pożądny nie chce przyjechać do Łomży?
Przyłączam się do anty-fanów.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wybaczcie, że się wtrącę, ale dyskutujecie o gustach, a o tym się nie dyskutuje- bo to bez sensu. Inną sprawą jest to, że gdyby w Łomży było wiele koncertów i to bardzo różnych i dla wszystkich - to nie byłoby tego problemu bo każdy słuchałby tego, kogo lubi. Przy okazji życzę wam, aby ten 2005 rok był WSPANIAŁY i ZDROWY DLA WSZYSTKICH!

Zbych

Nie chcecie to się nie bawcie!!! A w poprzednim wpisie (o Sylwestrze na Starym Rynku) narzekaliście, że nie ma w Łomży koncertów. A tu gdy przyjeźdża, jaka by nie była, ale mimo wszystko gwiazda, to Wam się nie podoba! I jak tu ludziom dogodzić?
Jej koncert będzie chyba z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Zbych: "Wybaczcie, że się wtrącę"

- Wybaczam :]

pan i władca, gwiazdy kreuje Telewizja i Radio. Jak widać z większości postów w Łomży gwizdą nie jest. Owszem, jest znana, ale nie jest gwiazdą!

--

Zbychu! Rzecz nie w gustach, ale w zanikającym (szczególnie wśród młodych ludzi) zmyśle estetycznym.
Nazywanie Mandaryny wokalistką (lub o zgrozo artystką) to taki sam poziom absurdu jak "Resteuracja McDonald's". Dlaczego mam się godzić na stopniowy zanik estsetycznej wrażliwości osiągany poprzez natrętne promowanie tandetnej, prostatckiej i wulgarnej, ludycznej rozrywki dla "mas pracujących miast i wsi"?

"a zoaczycie że na koncert pójdziecie!A koncert Kazika w Łomzy był kilka lat temu chyba ze 4:)na Rynku i wcale tak fantastycznie nikt się nie bawił kilka chłystków pod sceną bo reszta nie była w stanie nawet normalnie stać!"

1. na koncert nie pójdę choćby nie wiem co

2. otóż ja się fantastycznie bawiłem na koncercie Kazika, nie byłem pod sceną i jakby tego było mało, byłem w stanie normalnie stać

A gwiazda, nie gwiazda, wszystko mi jedno i tak śpiewać nie potrafi

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

a może poprosimy Mandaryne o wykonanie Hymnu a'la Edytka Górniak to możebyc dopiero ciekawe :P:P pozdrooofki dla fanów jak i anty-fanów:)

Mad_Blunted_Jazz w pełni się z Tobą zgadzam. Dobrze że występ Mandaryny będzie za darmo bo jak by ktoś miał za niego zapłacić tak jak za Ich Troje niedawno to też by musieli odwołąć

A ja uważam że brak poszanowania dla jakiegokolwiek twórcy muzyki jest wyrazem prostactwa i prostego,jednostajnego myślenia niektórych mieszkańców naszego miasta. Nie uważam że Mandaryna jest super, ale na pewno zobaczę ją na żywo, chociażby dla tego że jest to sławna osoba.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Szanuję artystów. Chałturnikom daje odpór.
Prostackie jest nabieranie się na jednostajną papkę...

Ojeny każdy słucha co chce ja nie słucham jej może przyjeżdzać do Łomży a mnie to ... szkoda że nikt bardziej lepszy nie przyjedzie :( słyszałem że Sidney Polak jedzi na koncerty i nie dużo bierze za koncert dla publiki chodzi np o dojazd i td. to może go zaprosić do nas ale nie na Stary rynek gdzie w zeby to było w lokalu albo co innego tylko nie stary rynek lub muszla !!

:((((( nie chciałem tej * * * darujcie se może wybiorą się tam babcie żeby się nauczyć tańczyć jak ta Wiśniewska bo breka to nie zatańczą :(((

:)

nie podoba ci sie Mandaryna nie idż, nikt cie na siłe nie ciągnie . Nikt tez nie prosi cie abyś na siłe mi tu modelował moje gusta.

nazis

A czy na weselach bawicie się przy Pink Floydzie, albo innej ambitnej (przez duże A, rzecz jasna) kapeli? Na ogół nie. Jeżeli koncert jest za darmo, kompani super, humory też, to byle pretekst do dobrej zabawy jest dobry, choćby i w osobie Marty Wiśniewskiej.

ja niewiem po co ona tu do nas ? do szczęśćia potrzebna w Łomży ? będzie tak jak zawsze odwolają koncert i ityle Łomża chyba nie jest dobrym miastem żeby tu zjeżdzały sie zespoły a tym bardziej stary rynek nielepjej juz na muzli zrobic ?? to kilkaset metrow !!

Najlatwiej jest narzekac, nieprawda?
Skoro nikt inny nie przyjezdza, to radze sie cieszy tym co jest. Komu sie nie podoba - nie musi przchodzic.

Narzekacie, narzekacie, a daję głowę, że część z zawziętych przeciwników na Starym Rynku i tak się pojawi i koncertu wysłucha. Osobiście nie należę do zwolenników rodziny W., wręcz przeciwnie, lecz mimo wszystko pojawienie się w Łomży szanownej Mandaryny w obliczu wszechogarniającej stagnacji i braku rozrywek jest ważnym wydarzeniem i warto je zobaczyć. Ponadto na następny tego typu koncert najprawdopodobniej przyjdzie nam trochę poczekać.

Nie zapominajmy o tym, że w całym tym przedsięwzięciu nie chodzi tylko o Mandarynę. Jest ona jedynie przystawką do XIII Finału WOŚP. I jeśli nie dla niej, warto pojawić się tam z myślą o dzieciach nie zapominając o drobnym datku na ten szczytny cel.

A tak przy okazji. Mandaryna umie spiewać, lub nie, a mimo wszystko wywołała całkiem burzliwą dyskusję. Z tego wniosek, że jest niemałym źródłem zainteresowania. Na tle naszego szarego miasta nie jest to zaskoczeniem. Dziwi mnie natomiast brak jakiejkolwiek reklamy, jakichkolwiek informacji dla mieszkańców. Czyżby organizatorzy nie byli pewni występu "gwiazdy"? Jeśli nie dadzą znać o konercie, faktycznie mogą liczyć na nieliczne i niewielkie grupki słuchaczy, a także na zaskoczone twarze przechodniów mówiących "Ało, Mandaryna! Dlaczego nic nie wiedziałem?".

Pozdrawiam wszystkich zwolenników jak również przeciwników Mandaryny, która - jakkolwiek by nie patrzeć - jest na swój sposób gwiazdą. Życzę miłej zabawy na XIII Finale.

hugo, o wystepie mandaryny jest wposminane na antenie ktorejs z lomzynskich stacji radiowych.
niech wystapi ktokolwiek, byle czesciej, a bedzie sie cos dzialo. wszytskim nigdy sie nie dogodzi, ale gdyby tak chociaz czesci co jakis czas?

Wiecie co, pojedzcie do Jeziorka, kazdy sie z tego miejsca naśmiewa a i tak kazdy tam jeździ, można spotkać tam nawet zagorzałych przeciwników disco polo... jestem tam raz na pół roku, fakt że nie lubie tego miejsca, ale warto zobaczyc mijsce o ktorym duzo sie mowi...... ah......

Jak ktos powiedzial wczesniej - trzeba wszystko szanowac

Latam, Skaczę i jeżdżę

Przyjdzie dużooo ludziii ................ porzucać jajkami :}

dno, dno... jeszcze gorzej niż dno... Ja sie tam nie mam zamiaru pojawić, I nie będe słuchał czegoś co z tylko z nazwy przypomina muzykę...

Posłuchajcie se : Global deejays -San Fransisco :D

Nie wiem czy wiecie ale jest ona w pewnym sensie związana z Łomżą.
Ma tutaj swoich dziadków.

nom, na wojska polskiego przy salonie skody :D podobno swieta tu spedzala z nimi i z czerwonym :P

Będzie źle z tą Łomża otwieraja "kwiaciarnie" Stokro**** i jeszcze "owoce" mandarynki hehe przyjeżdzaja śpiewać :O dziwne/hehehehehehe

danielos9

Tragedia! Totalne, puste beztalencie. Napewno nie zjawię się na Starym Rynku.

Sadzac po wypowiedziach wiekszosc jest szalenie nietolerancyjna muzycznie. A szkoda.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

A ja ich rozumiem. Od dłuższego czasu nie było w Łomży dobrego koncertu. Każdy liczący się artysta omija te miasto wielkim łukiem...

--

Uwazam, ze bez wzgledu na to czy sie kogos lubi czy nie, dzis, w dniu WOSP warto byc na Starym Rynku- Łomża bedzie miala swoje wejscie w TVP, czy nie warto pokazac sie z tej lepszej strony, zeby o Łomzy uslyszala cala Polska?
WIelki uklon w strone organizatorow WOSP z Łomży, ze... probuja cokolwiek zdzialac i jakkolwiek tylko sie da promowac nasze miasto - miedzy innymi po to, aby kiedys odwiedzialy nas "gwiazdy"wiekszego formatu, ale od czegos trzeba zaczać - pamietajmy o tym...
Brawo !!!

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Jak mnie zaproszą na scene i dają zaśpiewać mi to przyjde. :/

No ja nie podzielam miłości do Mandarynki... Ale i tak pójdę, jestem tak niewiarygodnie ciekawa, co ta typka ma ochotę odwalić, że... :D

NiemoralnieNormalna

no tak...mandaryna to jest to!! krzysio krawczyk tez!!! ich troje ruzlez!!! nie ma to jak prawdziwa muzyka;)

w sumie o gustach sie nie dyskutuje (nawet o muzycznych)

do Łomży zaden dobra wykonawca nigdy nie zawita...nie mamy klubu z prawdziwego zdarzenia, muszla sie nadaje tylko na lato, wiec z tych powodow jestesmy skazani na koncerty mandaryny itp :(
na dobre koncerty zapraszam do wawy katowic albo chorzowa!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org