wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dentysta

czy ktos sie orientuje kto w lomzy jest dobrym dentysta?? i robi zeby na ubezpieczenie oraz pol na pol???
ile kosztuje doklejenie zeba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dentysta

ktoś ci wybił ? :D
Ja chodzę do pani Rzywiołek na bawełnie.
Słyszałem,że bardzo dobry dentysta jest na Długiej 22 lecczy jako jedyny w Łomży laserem czyli bezboleśnie.

a ile kosztuje??? nie nie wybil zulam gume i zab ktory mialam leczony (6) ulamal mi sie rog zeba i chce dokleic

mialem juz raz doklejany, trzymal sie z 8 lat i sie ukryszyl w koncu, robilem na Wyszynskiego i znowu tam bede robil, cena chyba jakies 150pln czy cos takiego

loveley za 150zł to masz leczenie właśnie na Długiej i to laserowe,musisz się dopytać o więcej szczegółów najlepiej zadzwoń: (086) 2166330.

polecam Żywiołek na bawełnie a prywatnie Piwna 6 zawsze do niej chodze od małego

Polecam marciniaków dobrze robią i nie za drogo.
Mają gabinet przy sklepie białostockim. Trochę zaczekasz na wizytę, ale będziesz sobie chwalić.
Pozdrawiam

Moim zdaniem najlepszym dentystą jest pani Barbara Drużyner. Wizyty są bardzo tanie (60 zł za plombę) i prawie bezbolesne. Jej gabinet znajduje sie w bloku 4A przy ul. Rycerskiej. Bardzo zachęcam do odwiedzenia jej gabinetu.

Pozdrawiam Jarek1

Nie Druzyner tylko Drożyner

Ja również szczerze polecam Marciniaków . Są uczciwi - nie szukają dziur, gdy ich nie ma . Robią naprawdę solidną robotę. Fakt, że trzeba do nich troche poczekac, ale też o czymś to chyba świadczy . Jednak dla stałego klienta z nagłym bólem zawsze jakąś chwilę wykombinują .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org