Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
czy ktos sie orientuje kto w lomzy jest dobrym dentysta?? i robi zeby na ubezpieczenie oraz pol na pol??? ile kosztuje doklejenie zeba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
ktoś ci wybił ? :D Ja chodzę do pani Rzywiołek na bawełnie. Słyszałem,że bardzo dobry dentysta jest na Długiej 22 lecczy jako jedyny w Łomży laserem czyli bezboleśnie.
|
|
a ile kosztuje??? nie nie wybil zulam gume i zab ktory mialam leczony (6) ulamal mi sie rog zeba i chce dokleic
|
|
mialem juz raz doklejany, trzymal sie z 8 lat i sie ukryszyl w koncu, robilem na Wyszynskiego i znowu tam bede robil, cena chyba jakies 150pln czy cos takiego
|
|
loveley za 150zł to masz leczenie właśnie na Długiej i to laserowe,musisz się dopytać o więcej szczegółów najlepiej zadzwoń: (086) 2166330.
|
|
polecam Żywiołek na bawełnie a prywatnie Piwna 6 zawsze do niej chodze od małego
|
|
Polecam marciniaków dobrze robią i nie za drogo. Mają gabinet przy sklepie białostockim. Trochę zaczekasz na wizytę, ale będziesz sobie chwalić. Pozdrawiam
|
|
Moim zdaniem najlepszym dentystą jest pani Barbara Drużyner. Wizyty są bardzo tanie (60 zł za plombę) i prawie bezbolesne. Jej gabinet znajduje sie w bloku 4A przy ul. Rycerskiej. Bardzo zachęcam do odwiedzenia jej gabinetu. Pozdrawiam Jarek1
|
|
Nie Druzyner tylko Drożyner
|
|
Ja również szczerze polecam Marciniaków . Są uczciwi - nie szukają dziur, gdy ich nie ma . Robią naprawdę solidną robotę. Fakt, że trzeba do nich troche poczekac, ale też o czymś to chyba świadczy . Jednak dla stałego klienta z nagłym bólem zawsze jakąś chwilę wykombinują .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |