Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie wyjechac? |
Witam! Znacie moze jakies ciakwe osrodki wypoczynkowe w okolicach Łomży? Typu Jankowo, Baliki itp. Chcialbym wyjechac gdzies niedaleko na pare dni a za bardzo nie wiem gdzie... Z góry dzięki za odpowiedzi ;) PS. Najlepiej zebyscie tez mieli jakis nr telefonu, itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie wyjechac? |
np Jankowo, Baliki
|
|
Ja się dołączam do tematu.Gdzie można pojechać nie daleko nad jakieś fajne jeziora pod namioty?
|
|
|
w nowych Gutach jest fajnie są domki do wynajęcia i można namioty stawiać polecam
|
|
Mi koniecznie sa domki, poniewaz nie mam namiotow i nie mam skad pozyczyc. Dlatego tylko osrodki z domkami do wynajecia :) Macie moze jakies numery kontaktowe do Jankowa, Balik, Nowych Gutów czy Olszynki?
|
|
A! I jeszcze zeby bylo w miare tanio :P Bo nie mam zbyt grubego portfela hehe (Sorka za spam, ale nie widze tu opcji do edytowania postow :/ )
|
|
|
Nowe Guty telefon 501512004
|
|
blisko,blisko MORGOWNIKI DALEJ --- ZDORY bagrmosen
|
|
Ja bym też se chciała wyskoczyć gdzieś ale bez noclegu na razie bo w soboty pracuje do 18 :( więc tylko niedziela mi zostaje na wypodzynek nad wodą..
|
|
Możecie pojechać do Sulina- obok Wizny. Fajne miejsce w sąsiedztwie lasu, rzeki i jeziora. O ile się orientuję jest tam jazda konna,kajaki siatkówka itp.
|
|
O brzmi Ciekawie trzeba bd obczaić
|
|
http://www.carskitrakt.pl/index.php?tresc=_atrakcje.php&lang=lgpl
|