wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
domek na Mazurach

Witam!! Moglibyście polecic mi gdzie można wynająć fajny domek na Mazurach na weekend, możliwie blisko wody i w miare niedrogi.?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: domek na Mazurach

ja bym polecała narty lub warchały to w powiecie szczycieńskim. w sasięgu ręki są 2 jeziora.

docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...

a jakie ceny??

niestety się nie oriętuję

docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...

Ja polecam Serwy za Augustowem domki 6 osobowe do jeziora doslownie dwa kroki pomost jezioro bardzo czyste cena za domek to 26 zł od osoby tak płacilismy w zeszłym roku. Poszukaj w necie jest stronka i pokazane domki to jest gospodarstwo u Pana Andrzeja ale nazwiska nie pamietam

Pozdrawiam

www.bogusze.pl - apartament 4-5 os. 290zł

extra miejsce nad jeziorem Śniardwy w miejscowosci Suchy Róg. Nowy ekstra wyposazony, 10 - osobowy pensjonacik za nieduze pieniadze. Do dyspozycji lodka. Do jeziora ok 150m. Fajna plaza. Bardzo miły własciciel- Pan Janusz K, tel: 0502952921. Polecam!

Narty i Warchały mmm byłam ostatnio i też polecam :) ceny od 35 złotych od osoby. trzeba dzwonić i pytać

Pasym 19 km za Szczytnem- 2 jeziora

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org