Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
domek na Mazurach |
Witam!! Moglibyście polecic mi gdzie można wynająć fajny domek na Mazurach na weekend, możliwie blisko wody i w miare niedrogi.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: domek na Mazurach |
ja bym polecała narty lub warchały to w powiecie szczycieńskim. w sasięgu ręki są 2 jeziora. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
a jakie ceny??
|
|
niestety się nie oriętuję docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Ja polecam Serwy za Augustowem domki 6 osobowe do jeziora doslownie dwa kroki pomost jezioro bardzo czyste cena za domek to 26 zł od osoby tak płacilismy w zeszłym roku. Poszukaj w necie jest stronka i pokazane domki to jest gospodarstwo u Pana Andrzeja ale nazwiska nie pamietam Pozdrawiam
|
|
www.bogusze.pl - apartament 4-5 os. 290zł
|
|
extra miejsce nad jeziorem Śniardwy w miejscowosci Suchy Róg. Nowy ekstra wyposazony, 10 - osobowy pensjonacik za nieduze pieniadze. Do dyspozycji lodka. Do jeziora ok 150m. Fajna plaza. Bardzo miły własciciel- Pan Janusz K, tel: 0502952921. Polecam!
|
|
Narty i Warchały mmm byłam ostatnio i też polecam :) ceny od 35 złotych od osoby. trzeba dzwonić i pytać
|
|
Pasym 19 km za Szczytnem- 2 jeziora
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |