Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leczenie kanałowe |
Czy ktoś z was orientuje się ile może kosztować leczenie kanałowe zęba (6)? z góry dziękuję za odpowiedź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leczenie kanałowe |
z tego co mi wiadomo to od 150 do 300 złotych za kanał w zależności od zakładu dentystycznego, wiem bo ze 3 miesiące temu moja dziewczyna się o kanałówkę pytała u dentysty przy "białostockim"
|
|
mi na szosie zambrowskiej powiedziano że 100 zł za 6 aż mi się wierzyć nie chce
|
|
no to już nie wiem, może ten zakład przy "białostockim" się ceni :), choć z tego co pamiętam to mówił, że większość dentystów tak bierze choć coś jeszcze mówił, że zależy od metody jaką się to robi ale i tak i tak koszta są duże
|
|
no właśnie byłam przygotowana na kwote 600 zł ale z tego co mi mówiono to w granicach takich jak podałeś
|
|
ja za leczenie kanałowe 6 jakieś dwa lata temu płaciłam 120 zł, a teraz to nie wiem jak się cenią dentyści ...
|
|
ja zapłaciłam teraz 240zł
|
|
czy leczenie kanałowe opłaca się w przypadku gdy jest ułamana korona z dwóch stron? mi sie wydaje że nie bo nic jej nie trzyma jak tylko plomba. Chyba jednak zamiast leczyć i wydawać coraz to więcej kasy wyrwe zęba (wkońcu to 6) i potem wstawie implant.
|
|
Ja powiem tak: nie szukaj tam, gdzie jest najtaniej, tylko tam, gdzie pracują osoby z dobrą opinią... Wyleczenie i posiadanie takiego zęba jak 6 może się okazać przydatne... na starośc... Kiedy ząbków obok zabraknie i trzeba je będzie doprawić i jakoś zamocować... Życzę udanego leczenia, które napewno trzeba rozpocząć jak najszybciej. Leczenie kanałowe nie jest tanie i zależy ile korzeni ma taki ząb...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |