czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media Exspert

Witam, chciałbym, poruszyć temat obsługi w tym właśnie sklepie, robiłem kilkakrotnie zakupy w ME za każdym razem jest to samo, pracownicy z obsługi klienta stoją sobie w grupkach po 3 - 4 osoby , pogaduchy śmiechy chichy , żaden z nich nie kwapi sie żeby podejść i zapytać czy może w czymś pomoc , zawsze trzeba chodzić i szukać samemu , oczywiście nie wszyscy , sklep odwiedzałem zawsze po godzinie 16-stej , może obsługa czuje się swobodna jak już kierownika nie ma ,czy spotkaliście się już z czymś takim w ME ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media Exspert

to bardzo dobrze.
Przecież to się rzygać chce, jak człowiek nie zdąży wejść i już przy nim jakiś pajac stoi z przyklejonym durnym usmiechem i tak samo durnym pytaniem, w czym pomóc.
Bo tak na szkoleniu było.))))
Jak klient chce, to podejdzie i zapyta.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Przyzwyczaiłeś się do sklepików 3m x 4m i narzekasz. Jak stoisz przy stoisku z płytami CD-R to się nie dziw. Ustań przy najdroższym telewizorze to zaraz do Ciebie ktoś podleci ;). Tam mają chyba jakieś punkty od sprzedanych produktów.

nie dotyczy , nie mierz ludzi swoja miarą

stałem przy telewizorach, nwigacjach i wszędzie to samo jedynie przy pralkach chłopaczek naprawdę widać,że się starał:) niestety tak jest u nas tak jest w media markcie w białymstoku- jak się nie upomnisz, to szukaj sam. oczywiście mowa nie o wszystkich pracownikach, ale o większości

bigi2004

Musicie ciągle narzekać...Źle jak podchodzą i pytaja czy w czymś pomóc, Żle jak nie podchodzą... jeszcze nie znalazł sie taki co by mu dogodził!!!

Ten post jest bez sensu, chyba że tu chodzi o to by napisać pare głupich słówek i poczytać równie bez sensownych odpowiedzi

Przy wejsciu klient powinien dobierać sobie plakietke z napisem

'PODCHODZIĆ I TO SZYBKO"

"DAJCIE SIĘ ZASTANOWIĆ"

"SAM SOBIE PORADZE" " :P

MR.Y a byłeś kiedyś w Avansie lub w NeoNet???

i co kupiłeś tego Poloneza czy nie ?

każdy mały handlarzyk karze biegać z pytaniem 'w czym pomóc' a to i tamto. Klienci są już przyzwyczajeni do takiego stanu żeczy. Właża i gapią sie bez sensu w półki, zamiast podejść i się zapytać.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

wole sam wybierac co che. jak podejdzie sie i zapyta czy pomuc, odmawiac. ale drarzni mnie juz jak cholera gdy zadaje kolejne pytania: a morze jednak?
dotyczy to karzdego sklepu.

ale rzeby robic afere bo ktos nie podszedl to szczyt imbecylizmu. ciezko ruszyc wlasna dupe, a wymaga od innych.

jedyny prawdziwy jasio :}

Kupowałem już wiele razy w ME i za każdym razem gdy podchodzę do stoiska z towarem ktoś podchodzi i pyta się mnie czy w czymś pomóc,więc widocznie masz pecha ;)

Zgadzam się z Rezydentem. Co jak co ale w ME obsługa jest na poziomie. To, że czasem stoją w grupkach -fakt może być irytujące, ale nie przesadzajmy. Jeśli jest mały ruch to nic w tym dziwnego. W sklepie są dość wysokie regały i mogą nie zauważyć klienta, choć osobiście nigdy mi się nie zdarzyło aby nikt nie podszedł.

angielka1007 , sama jesteś bez sensu , po jaki **uj tylu pracowników, żeby stali gadali i stroili głupie miny wszedłem tam i znudziło mi sie po 10 minutach szukania jednego zjebanego kabelka który kosztuje 100zl a dokładnie 99zl , podszedł by pacan i zapytał to bym nie musiałbym sam latać z konta w kont tylko zostałbym obsłużony jak należny, po to są żeby pomagać w szukaniu , doradzić czy inne tam. może nie potrzebnie sie wqrwiam, nie ja im płace ale sam miałem pracownika który ciągle stał teraz stoi ale w zatrudniaku ,po co trzymać legata na jego miejsce znajdzie sie na pewno człowiek który poszanuje miejsce pracy , ok rozumiem mogą sobie stac i gadać pół dnia ale jak nie ma klientów czy nawet oglądających

Człowieku ,szukasz dziury w całym.Takiej obsługi tylko pozazdrościć, Ja kupiłem swego czasu w tym sklepie gierkę dla syna psp.Paragon ,który jest potrzebny do gwarancji gdzieś mi w domu zaginął.Zadzwoniłem,przedstawiłem swój problem.Odpowiedz była natychmiastowa,nie ma problemu.Dziś syn śmiga na nowej gierce.Pozdrawiam obsługę i dziękuję.

moze jeszcze bendonc turysta w obcym miescie wyhodzisz z zalozenia ze sami powinni ci sie klaniac przy drodze i machac reka kturendy masz jechac by sie nie zgubic? najlepiej to jeszcze powinni wiedziec gdzie chcesz jechac zanim im to powiesz. po co sie wysilac

tylko male dziecko za roczke trzeba prowadzic bo w tlumie sie zgubi

Żalisz się ,bo nie chcę cię wpuścić do Media Mark?????

jasiu,zakałą łomrzyńskiego iternetu,dzis cie popierem.

żagiel żeś cale życie skrobał na te psp pewnie nie mogli wysłuchac twojego płaczu i biadolenia to na odczepnego dali ci nowa gre, a dał obsługi reklamaci a "stacze " to co innego , nie chce mi sie prowadzić dyskusji z takimi zjebami typu jasiu czy innym najmądrzejszymi którzy e w swoim żuciu dorobili sie tylko psp , jak ci sie zepsuje następnym razem napisz kupie ci nowa nie będziesz musiał wylewać łez przez telefon

Nie wiem jak w Media Ekspercie ale w Media Markt nie ma bata nie podejdą nawet jak godzinę będziesz stać, a nawet jak coś będziesz chciał kupić to się chowają za komputerki lub regały , jest to dziwne zachowanie ale to jest sklep w którym towar "sprzedaje" się sam- ceny wyższe niż w każdym innym sklepie hehe a ludzie się łapią że to media , sprzedawca jest tylko od przyniesienia lub wydania towaru,dlatego tak się dzieje(no chyba że nie ma gdzie się schować) mimo że sam nie lubię jak ktoś odrazu się mnie pyta czy coś chce bardziej irytuje mnie obojętność.Ale chyba w tym ME towar sam się nie sprzedaje , nie znam właściciela ani osoby zarządzającej tym interesem ale raczej powinien on troszeczkę bardziej naciskać pracowników na obsługę klientów poprzez swoich pracowników,jest też inna możliwość pracownicy nie mają premii od sprzedaży i mają w nosie obrót sklepu.

Jasimar zgodzę sie z tobą w 100-u % odrobina inicjatywy w wykonywany zawód , uśmiech do klienta a nie naburmuszony jak bys mu matkę zabił, lub jak by za kare pracowałby w tym sklepie , jezeli ktoś sie kreci i czegoś szuka wystarczy zapytać, ja tam nie pracuje wiec nie wiem gdzie co leży

moze jestes taki brzydki ze nikt nie chce do ciebie podejsc

dzięki ze podajesz mi przykłady z twojego życia, czy to prawda ze w Ugly Pepole jesteś na pierwszym miejscu ??? a i zmień nick na CYBER BRZYDAL
http://patrz.pl/zdjecia/ugly-people
pozdrawiam Cieciu

a zes sie popisal. gosciu spoko, jedynie na wyrwanie 2 zebow by sie przydalo mu isc do dentysty. przypadkiem w ME nie szukales sztucznej szczeki?

Wole sam poszukać i być szczęśliwym że sam coś znalazłem i to co chciałem a nie podleci jakiś gej i mi da do rączki a bleee... PS. szczerze tam nic nie ma w życiu kupiłem tam opakowanie dyskietek które sam znalazłem bo pani nie potrafiła mi wyjaśnić gdzie to może sie znajdować <lol> xD

ooo mają tam geja? :P
może ta Pani nie była z tego działu i wcale nie musiała wiedzieć gdzie są dyskietki :D

Mnie wkur.wia jak wchodze do sklepu a jakiś śmieć chodzi krok w krok za Tobą..Niestety w naszym mieście tak jest.

Pomysłowo.

Masz rację Dobromil To jest wkurzające ale ja jak zawsze byłem w ME to taka sytuacja raz mi się zdarzyła a kupowałem tam kilka wartościowych przedmiotów

Najlepiej jest w stokrotce jak za tobą chodzi jakiś koleś krok w krok xD

Ja nie mam nic do zarzucenia obsłudze w ME. Przeważnie zawsze podchodzi osoba która ma przypisany jakiś dział a jak nie podejdzie-co akurat rzadko się zdarza -to sama podchodze. Kupowałam tam telefon,telewizor a ostatnio aparat.Poprosiłam o pomoc i pan który zajmuje się akurat tym działem poinformował mnie o promocjach,pomógł wybrać produkt,wymienił wady i zalety,pokazał jak obsługiwać itp. Jednym słowem fachowa obsługa:)

A co do chodzenia za dupą krok w krok to najgorzej jest w rossmanie.. Nie można sobie spokojnie niczego obejrzeć,zastanowić się bo cały czas czuje się na plecach wzrok tego "pseudo-ochroniarza".. Ostatnio będąc tam i stojąc przed regałem z produktami,dostałam smsa. Musiałam wyjąć telef z torebki a TEN co tam łazi miedzy półkami o mało co z siebie nie wyszedł..Przez resztę pobytu w tym sklepie nie spuszczał ze mnie oka,łaził za mną krok w krok jak za jakimś złodziejem.. Dziękuję bardzo za takie zakupy..

Witam wszystkich,moim zdaniem sklep ME jest bardzo fajnym sklepem pod względem obsługi klienta kupiłam tam już kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona,obsługa jest naprawdę na poziomie,a to że nie lecą od razu jak człowiek wejdzie do sklepu to chyba dobrze bo jest czas na to żeby obejrzeć, namyślić się.Z mojej strony duży plus dla tego sklepu.

aniaa11

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org