Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filatelistyka |
Poszukuję kogoś kto zna się w miarę dobrze na znaczkach i potrafiłby oszacować aktualną wartość mojego zbioru. Potem oczywiście będę szukała osoby chętnej do kupna tych znaczków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filatelistyka |
na ulicy farnej jest komis/antykwariat tam możesz zapytać, albo ewentualnie jakieś forum dla filatelistów, allegro, powodzenia w szukaniu:)))
|
|
Mam parę znaczków "Priorytet" Mogę się wymienić :-)
|
|
ten na farnej zna się na tych rzeczach ale jak to są jakieś konkretne znaczki to mu nawet ich nie pokazuj bo zaraz cię w h..ja zrobi żeby je mieć miałem już z nim doczynienia
|
|
Podpowiem - Na Głównej Poczcie w Łomży odbywają się spotkania zawodowych filatelistów. No i tyle w tym temacie. Pozdrawiam. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę. ![]()
|
|
Fajne hobby, ale zamierajace. A moze coraz bardziej ekskluzywne. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam z czasow PRL'u angielskie z krolowa amerykanskie australijskie afrykanskie .. no multum..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |