Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
YAM CAFFE |
Jeden z właścicieli YAM CAFFE to oszust i wyzyskiwacz-nie polecam do współpracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: YAM CAFFE |
a co przed chwilą wyjebali Cie z klubu ?
|
|
Jak szpanujesz baranie jeden z drugim takim chamskim słownictwem to wyskocz z lepszym txtem niż "wyjebać" kogoś, jeśli Twój zakuty tanim browarem łeb wogle jakieś konkretne zwroty przyswaja:D Banda łomżyńskich jełopów:p Skręca mnie od czytania tych wiadomości, bez względu na poruszany temat. Pozdrawiam!! wszystkie udzielające się na forum Łomża TĘPE DZIDY...popracujcie nad swoim językowym warsztatem robaczki, bo jak dotąd to zbyt przyciągający on nie jest
|
|
Za to twój "warsztat językowy" jest mega zajebiście przyciągający - "TĘPE DZIDY" , "WOGLE"... _________________________________________________________ ![]()
|
|
ale sie pokazalas lolitka do dzidy to mozesz podjechac jak dobrze zeby wyszorujesz easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
A który to taki oszust i wyzyskiwacz?
|
|
to ze właściciele są hamami i oszustami wiadomo od zawsze ale większosc naszych łomzyńsiej "młodzieży" nic sobie z tego nie robi i daje sie cały czas robić w tzw. kakao bez mydła , no ale buraka zawsze bedzie ciągnąć do buraka - taki świat...:)
|
|
Wogle to chciałam być orginalna:D Racja, Taki świat....:) Wszelkie błędy z dedykacją dla ANTY BLMa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |