wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis laptopów

hej hej:)
mam pytanko.
Gdzie jest najlepiej oddać do naprawy laptopa w Łomży??
Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis laptopów

zależy co mu jest.

Już tłumaczę:)
w kwietniu laptop chciał spróbować jak smakuję cin cin ze spritem. Nie spodobało mu się jednak ten smak i odmówił posłuszeństwa. Został naprawiony i działał bez zarzutów.
Teraz (prawdopodobnie przez tamte wydarzenie) nie działają niektóre klawisze.
Nie mogę oddać go do tego samego salony, gdyż studiuję gdzieś indziej i nie opłaca mi się jechać specjalnie do tego miasta by zawieść laptop do naprawy.
Poszukuję zatem bardzo dobrego serwisu komputerowego w Łomży.
Wiecie gdzie mogę znaleźć taki serwis???:)

Prawdopodobnie sklejają się klawisze od spodu, można to naprawić domowym sposobem wyciągając blokujące się klawisze i przeczyścić.

Legends may sleep, but NEVER die ...

Dzięki wielkie spróbuję i jak coś to się odezwę :P

hmm...

i nie działa..
nie wiem czy dobrze robię, ale zdjęłam klawisze, przeczyściłam i nadal nie działają.
Po zdjęciu klawiszy próbowałam wcisnąć przycisk, sprawdzając czy działa i nie reagował.
Może ktoś mi powie czy dobrze robię??
Może ktoś zna dobry serwis komputerowy w Łomży?? dzięki

Tak jak napisał Jony_Cage może być tak , że klawisze się skleiły , można spróbować przeczyścić . Jeśli dalej nie reagują niestety będzie trzeba wymienić klawiaturę :) . Miałem podobną sytuacje , u nas w rodzimej Łomży mało kto chciał podjąć się wymiany,a podejmując się, to za zbyt dużą stawkę. Polecam przejrzeć na allegro , znaleźć klawiaturę do danego modelu i samemu wymienić albo poprostu dać komuś wymienić , nie jest to zbyt skomplikowane :) Zawsze jest możliwość podpięcia zewnętrznej klawiatury pod USB :)

Pozdrawiam:-)

hej hej
Dzięki wielki za radę. Spróbowałam przeczyścić klawiaturę choć to jest ciężkie. Jest to acer aspire 3690.
Nie chcę też sama kupować klawiatury, bo nie mam pewności czy to ona jest wszystkiemu winna czy może coś bardziej poważnego.

Podajcie mi dobry serwis komputerowy.
Dzięki
Pozdrawiam:)

przy stsach na starym rynku kolesie serwisuja laptopy :) ewentualnie mozesz sie przejsc na bema do experta :)

Jak jest jakiś dobry serwis w łomży to mi kaktus wyrośnie. Rzeźbiarze i nic więcej.

Xeromax na Mazowieckiej, Marcin ma pojęcie

klawiature z laptopie mozna bez problemu odpiac i wlozyc nowa.
koszt zakupu nowej/uzywanej waha sie srednio miedzy 45-70zl. wiecej pewnie naprawa bedzie kosztowac.

allegro sie klania

jedyny prawdziwy jasio :}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org