Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciezary |
Potrzebuje ciężarów na sztangę. Wejście na gryf do 30 mm czyli uniwers. potrzebuje około 140 może być 150 kilo. po: 2.5 5 10 15 20 chętnych proszę o kontakt Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciezary |
Tak jestem chętny :]
|
|
ja tesz jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
haha gosciu mocny jestes ;d ja tez jestem chetny tylko do konca nie wiem na co ;d cS ;d
|
|
Jak nie umiesz czytać, to wyżej pisze "potrzebuje ciężarów" chętnych- czyli Ci którzy chętnie je sprzedadzą. Jak to ciężko zrozumieć nie ? Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
my czytac umiemy, gorzej z twoim pisaniem. nie umiesz czytac, ze forum to nie dzial ogloszen, jak juz dodales to wyslowic sie nie potrafisz. z tego co piszesz: "potrzebuje ciężarów" nie wynika zebys to ty ich potrzebowal. jesli juz uzywasz polskich znakow to: "potrzebuję ciężarów" wtedy koledzy i kolezanki z forum bendo wiedzieli ze potrzebujesz pomocy z ciezarami. mniej w mulach, wiecej w glowie "potrzebuje ciężarów" chętnych sądze ze ciezko ci bedzie znalezc chetne ciezary, chyba ze chodzi ci o chetne ciezarne - ale one juz raczej sa zajete i nikt ich nie sprzeda poznalem glupiego po tym jak pisze... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jasiu S. nie mam zmiękczeń ;) Gdybyś kiedyś napisał coś mądrego w swoim życiu postawiłbym Ci piwo. No ale wybacz. jak zwal tak zwal. Potrzebne i tyle. Tutaj dużo Ludzi się "przewala" przez forum może akurat coś Mi pomogą doradza. Ta Twoja nasza klasa to dno;) pzdr Miszczu. Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
jasiu_smietana to głupek ze wsi wysokie mazowieckie :))) ![]()
|
|
miliszkiewicz , allegro, makro,auchan gdzie tylko chcesz sprawdz gdzie najtaniej i ejdziesz chyba ze ch cesz wyrwac od kogos stary zlom na friko to musisz dluzej poszukac easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
odezwij sie na gg 441632 albo na maila , bo mam troche na zgonienie
|
|
chodzi mi o uzywane nawet padlo, aby zalozyc na sztange. moga byc toczone w stanie surowym. miliszkiewicz to zdziera. Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Z kolega juz sie dogadalem oferta aktualna. Wiecie moze kto ma jeszcze oprocz Miliszkiewicza tokarke by mozna bylo cos wytoczyc za grosze ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |