Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
madonna bilerty |
Ma ktoś link do zakupu biletów Madonna takich pewnych z sprawdzonych źródeł. Chcę żonie zrobić niespodziankę bilety Madonna, Czar wspomien lata 80/90 pliz only pewne wiarygodne źrółdła Grzeszę wspomnieniami U2,Metallica Katowice, koncert albo liga siatka. Tylko bez komentarzy dla mnie to rocznica ale inna,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: madonna bilerty |
http://www.allegro.pl/item687415659_madonna_bilety_taniej_o_21_zl_wysylka_gratis.html
|
|
Dowiedz się w Stokrotce - w EMPIKU, chyba tam sprzedają.
|
|
jeden koleś chce sprzedać bilety 2 szt na madonne po 199 zł szt ogłoszenie w tygodniku narew
|
|
Zdecydowanie polecam Empik. Dostaniesz od razu do ręki, bez czekania na przesyłkę. Dodam tylko, że zostały już tylko miejsca stojące i to dalej od sceny. Tak więc chcąc zobaczyć cokolwiek będziecie musieli wcześnie wstać i trochę pokoczować przed wejściem, a potem jeszcze w oczekiwaniu na koncert. Dorzucę tu jeszcze parę praktycznych porad: 1. na wszelki wypadek weźcie ze sobą peleryny przeciwdeszczowe, bo z parasolami nie wejdziecie. A pogoda tego lata jest nieprzewidywalna. 2. z aparatami foto jest różnie, ale przeważnie mały kompakcik nie stanowi problemu. No chyba, że gwiazda wyraźnie zaznaczy, że żadnych zdjęć. 3. jeśli bierzecie ze sobą napoje to tylko w małych, plastikowych butelkach. Mogą wam je zabrać na wejściu, ale na miejscu będziecie mogli też kupić picie i jedzenie , tyle tylko,że za kosmiczne pieniądze. Często jest tak, że można wnieść małe butelki (TYLKO PLASTIK), ale każą wyrzucać zakrętki. Zawsze mam ze sobą zapasowe w kieszeni :))) 4. coś od słońca na głowę. Jeśli będzie upał to parę godzin czekania (jeśli chcecie mieć w miarę dobre miejsca) na słoneczku może swoje zrobić. 5. koncert skończy się w nocy, więc polarek albo coś podobnego się przyda. 6. a, no i na te parę godzin czekania jakaś książka, gazetka, mp3.... 7. trochę kasy się przyda, bo jakąś pamiątkę z koncertu (poza wspomnieniami i biletem) warto mieć. Zaznaczam, że ceny koszulek są 100-200zl, program 50-100, plakaty 30-50. Płyty mniej więcej tak jak w sklepach. To chyba na razie tyle. Jak masz jakieś pytania to daj znać. A na przyszłość zaloguj się na livenation lub eventim. Sprawdzone wielokrotnie przeze mnie. Będziesz mógł wcześniej kupić bilety i wybrać miejsca siedzące. Miłej zabawy.
|
|
twojtczak@intertor.net gostek z łomży ma 4 bilety
|
|
505506326 to telefon
|