Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Benzyna za 40gr |
Taki niski koszt produkcji bardzo mnie interesuje. W dodatku fabryka miałaby powstać pod łomżą. na ile to jest prawdo okarze sie. niech by i kosztowala 2zl to byloby juz cos. puki co jak dla mnie to wielka sciema. najlepsza reklamo firmy jest glupia plotka jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Benzyna za 40gr |
To nie rozpowiadaj jej dalej jeżeli to plotka:))
|
|
http://www.wykop.pl/ramka/207134/w-lublinie-bedzie-produkowana-benzyna-z-co2 Tutaj jest artykuł na ten temat. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
lub tez tu: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article411124/Bedziemy_robic_tanie_paliwo_z_powietrza.html jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja mam auto na rope to mi wsio jedno:))
|
|
bos ty glupia. jak bys poczytala o czym mowa to bys wiedziala ze w tym samym procesie mozna otrzyac olej napedowy odzywasz sie w stadzie a nie wiesz o czym mowa jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a swoja droga, posrednio karzdy pojazd jest na rope ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Nie oceniaj ludzi z góry jak ich nie znasz:))
|
|
a ta instalacja pod Łomżą to pewnie zamiast galerii Narew
|
|
a niech robią, byle tylko koło ciepłowni, w końcu coś Łomża będzie produkować :P
|
|
sarenka*1973* Nie oceniaj ludzi z góry jak ich nie znasz:)) a jak ty oceniasz kaczynskiego, tuska, wojtyle, chrystusa? zaraz, zaraz - nie masz prawa ich oceniac. nie znasz ich jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Byłoby super:-)) Oleńka d(*_*)b
|
|
śćema !!! :PPP ![]()
|
|
40 gr + różnorakie opłaty, podatki itp = 3 zł. ale to ma niby być za 2-3 lata.
|
|
feder piwo produkujemy. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
i okna produkujemy, strzykawki, styropian, meble itd... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nasz łomżyński browar wykupili duńczycy :P
|
|
Jasiu nie przemęczaj resztek mózgu myśleniem o tych plotach :) Pomyśl o mnie :*
|