Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teatr szuka wolontariuszy na „Walizkę” |
Antoniuk!!!! płać żebraku!!! przykry !!! ludziom to będą pracowali rzetelnie chyba idiota będzie za darmo dla ciebie robił !!!! ludzie nie idźcie tam!~! jak płacisz swoim etatowym pracownikom nadal 1400 brutto? rzygam na ciebie!!! i na twój teatr żałosny, znasz mnie!!! i ja ciebie żebraku !!! tlia to syf i dno!! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teatr szuka wolontariuszy na „Walizkę” |
Praca jako wolontariusz nie wymaga płacenia. Robi się to za darmo, z przyjemności i z pasji do sztuki, i np. przebywania wśród artystów z różnych krajów, z którymi można porozmawiać i dzielić się. Jeśli jej nie masz - to przykro, nie zabieraj głosu. Jak chcesz pracować za pieniądze - to szukaj innej roboty. Aha, Słyszałem, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody ...
|
|
Re: Teatr szuka wolontariuszy na „Walizkę” |
I tu masz rację jak wyżej ,problem w tym że ten system wyzysku (enigma komży)wprowadzili w latach 90 kieckowi w czarnych sukienkach z ul.sezamkowej a fakt że ten anty..niiiiuuk..nick z walizki wyskoczył i bardzo butny i bezczelny choć podobno z wyznania prawosławie.....l. .dno i wodorosty i pseudo dyrek.prezes.i pseudo bizneSS meni, czyli mani SS ekonomiczni ich motto w komży brzmi-praca za miskę ryżu w komży czyni wolnym...czyli za najniższą to masz się cieszyć rzeci wogule dali żyć imzarobkować. Anatol M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |