Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fretka |
Z racji ze jest to bardzo pilna sprawa zakladam temat na forum. Szukam domu dla mojej fretki - 9 miesiecznego samczyka, masci tchorzyk standard. Fredzio jest wykastrowany, zaszczepiony, zadbany. Jest przecudownym zwierzakiem, uwielbia sie bawic, nie gryzie, jest malym wariatem. Niestety nie dogaduje sie z moja samiczka, ktora musze trzymac z dala od niego co jest problemem, zwlaszcza, ze niedlugo bede miec druga. Poprzedni wlasciciel Fredzia upieral sie, ze ma dobry kontakt z innymi fretkami co niestety okazalo sie nie prawda. Maluch je mieso surowe, karme ProPlan kitten. Wychodzi na spacery. Ludzi Fredzio nie gryzie, delikatnie zaczepia do zabawy, ale obawiam sie, ze z inna fretka nigdy nie da sie go trzymac. Nie chce na nim zarazbiac, chcialabym tylko, zeby zwrocil mi sie zabieg kastracji i szczepienia (dalam za niego duzo wiecej). Kontakt przez maila: anielsko-slodka@o2.pl Prosilabym o nie komentowanie i admina o nie usuwanie tego postu. Niestety dawalam ogloszenie na wielu stronach lecz bez skutku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fretka |
pieprzyc fretke xD
|
|
jak mozna wykastrowac zwierzaka?? co czula bys jak by Ciebie wykastrowali
|
|
mozna i nawet trzeba. Niestety, ale ludzie NIEkochajacy zwierzat nie sa w stanie tego zrozumiec. Pogodz sie z tym.
|
|
Ja zwierzęta lubię, problem w tym że niektóre długo się gotują... ________ Malachit
|
|
anielsko-slodka moje gg 7728239 odezwij się
|
|
anielsko-słodka sama mam fretke w domu i powiem tak w życiu bym żadnego zwierzaka nie oddała skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B jak będzie się czuł ten zwierzaczek który przechodzi z rąk do rąk i przede wszytskim nie ogłaszałabym się tutaj tylko na forum fretkowym gdzie ludzie mają trochę pojęcia o fretkach i o ich wychowaniu a nie oddać pierwszemu lepszemu żeby męczył zwierzaka nie tędy droga skoro kochasz zwierzęta to nie rób tak bo robisz im krzywdę możesz też napisać ogłoszenie na ww.grono.net tam też masz forum fretkowe zreszta i nie tylko i tam ludzie znają się na rzeczy powodzenia Javieer
|
|
Zaraz męczył ! No fakt troszkę się pośpieszyłaś z tym wykastrowaniem i teraz żadna dziewczyna go nie wezmie.
|
|
A ja szukam klatki dla 2 świnek morskich. Gdzie i za ile, żeby z kasą nie być w tyle? Serio mówię, a nowego tematu nie zakładam, bo zara będzie wieeelkie larum, że forum zaśmiecam... ;-)
|
|
właśnie on się ze swoją maniurą nie może dogadać bo obcieli mu jajca powinno się wykastrować właścicielkę fredzia
|
|
No właśnie Jak jest samica to po co go pozbawiłaś narzędzi, co na to Twój narzeczony nie boji się zasnąć przy tobie.???
|
|
Ogłoszenie nadal aktualne. Prosze osoby nie znajace sie na tych zwierzakach o nie pisanie, bo Fredzio trafi tylko w dobre rece. Jesli chodzi o kastracje to niestety tepy czlowiek tego nie zrozumie. Widac jak malo wyedukowane jest nasze spoleczenstwo. Poza tym Fredziu nie byl z hodowli domowej, a z fermy, wiec nie bylo mowy o zadnym rozmnazaniu. Javieerr nie mam mozliwosci trzymania go oddzielnie z samiczkami. Nie moga przebywac w jednym pokoju. Musialam dac samiczke na przetrzymanie do znajomej, bo Fredzio po prostu szaleje jak poczuje inna fretke. A co do for o fretkach, to juz pisalam, niestety bez odezwu, a chcialabym, zeby Fredzio trafil do kogos w okolicy, zebym mogla go czasem odwiedzac. Zdjecia moge wyslac na maila
|
|
Mam dwie fretki w domu od wielu lat. Znaczy sie fretki sie zmieniaja bo po paru latach choruja itp. Corka ma fiola na ich punkcie. Prawda jest taka ze zadne to zwierzatko do domu. Smierdzi, sra wiecej niz je. Nalogowo szcza po katach jak tylko wypuszczone. Juz bym wolal te zlote rybki ktorymi karmilem zolwie a i przy okazji fretke. To nie kot czy pies (a mam obydwa, w tym kotow trzy). Wmawianie sobie ze one takie slodziuskie i miluskie to po prostu pic na wode. Whatever.
|
|
Maluch nadal pilnie szuka domku. Cena to 50zł
|
|
byłabym zainteresowana wzięciem fretki od ciebie mieszkam daleko wiem że to żywe zwierze ale czy możliwa była by wysyłka kurierem oczywiście na warunkach specjalnych opłace transport i oczywiście kupno specjalnego transportera miałam już fretke i też kożystałam z wysyłki bo tu w okolicy ciężko dostać te cudowne zwierzątko proszę o odpowiedz dziękuje
|
|
Przesyłają pocztą , tylko trzeba zrobić dziurę w pudełku aby się cholerstwo nie udusiło.
|
|
w sowcjalnym transporterze z wodą i jedzeniem to jest żywe zwierze niewiem czy to rozumiesz jedziesz trą dziewczyne a znasz się natym zwierzątku ono potrzebujhe miłości dużo czasu i miejsca u mnie to znajdzie
|
|
w specjalnym transporterze z wodą i jedzeniem to jest żywe zwierze niewiem czy to rozumiesz jedziesz trą dziewczyne a znasz się natym zwierzątku ono potrzebujhe miłości dużo czasu i miejsca u mnie to znajdzie
|
|
byłabym zainteresowana wzięciem fretki od ciebie mieszkam daleko wiem że to żywe zwierze ale czy możliwa była by wysyłka kurierem oczywiście na warunkach specjalnych opłace transport i oczywiście kupno specjalnego transportera miałam już fretke i też kożystałam z wysyłki bo tu w okolicy ciężko dostać te cudowne zwierzątko proszę o odpowiedz dziękuje
|
|
wypusc kune na wolnosc to bedzie jak uwolnic orke... bedziesz gwaizda a greenpeasowcy beda lizac Twoje stopy... po za tym mam znajomego w schronisku mowi ze kuny nie wezmie ale jak wyciagniesz jej golenie to mozecie umowic sie ze kuna to pies. no alebo jesli myslisz ze to zly ppomysl to zarob na nich wystaw Pana kune i Pania kune i kto kogo zagryzie... zakledy jak u bukmacherow... taka rozwywke dla malzenstw po rozwodach... to by bylo cos... ja stawiam na Pania kune jest starsza a po za tym baby to wariatki... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |