Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje modelki do pozowania. |
Witam,chciałbym narysować akt lub półakt kobiecy,jeśli jest taka kobieta 18+(uroda nie ma znaczenia) proszę o wiadomość pod numer 514 744 860 proszę o zaproponowanie formy odpłatności np.pieniądze lub akt który narysuje lub coś innego co możesz zaproponować.Proszę o poważne oferty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje modelki do pozowania. |
Jesteś gotowy oddać ten akt w zamian za pozownie i możliwość namalowania tego aktu? Pewnie liczą się dla ciebie najbardziej same przeżycia...
|
|
tak w ogóle to jesteś plastykiem czy amatorem ?:D ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Poproś mamę czy ciocie taniej wyjdzie , a tak poważnie nie masz koleżanek niby artystyczna dusza a bez kobity ? a może ty jakiś lewy jesteś i tylko na zaliczenie do szkoły ?????;->
|
|
aceo jestem zainteresowana
|
|
kur*a kazdy szuka takiej modelki ;) dziewczyny jeżeli któraś chętna do pozowania to ja moge rysowac jakosc moze nie najlepsza ale oryginalny za to rysunek :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |