Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
randka |
hej! mam pytanie (glownie dla Pan) jak waszymzdaniem powinna wygladac randka ....co sprawilo by Wam najwieksza przyjemnosc mile zaskoczenie itp...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: randka |
milym zaskoczeniem bylby podarowany na przywitanie bukiecik konwalii :) malo kosztuje a jak cieszy
|
|
hehe ok kwiaty ...bardziej chodzi mi o miejsce klimat -kolacja kino itp oblatane ...mam pomysl ale szukam jeszcze inspiracji
|
|
słyszałem że Paniom podoba się jak Panowie potrafią się wysłowić i nie siedzą ja mruki bawiąc się solniczką czy zapalniczką...
|
|
zapytaj swoją dziewczynę jak chciałaby spędzić z tobą wieczór. nastolatkowie pewnie spotykają się na dyskotekach lub w pubach,zaś trochę starsza młodzież,wydaje mi się, że wolałaby restaurację,kino a nawet zwykły spacer. oczywiście na przywitanie obowiązkowo jakiś kwiatek.
|
|
ale żenada , nic nie przychodzi Ci do głowy , juz sie wypaliłeś ??? zabierz ja gdziekolwiek, nie wiem , wypożycz kajak i płyn z nią do Nowogrodu, wez rower i jedz do lasu wypożycz Quad i pokarz jak sie jeździ, idźcie na spacer brzegiem Narwi , może mało romantyczny jest brzeg Narwi ale chociaż kwiatów narwiesz, weź koszyk z jedzeniem i zrób przy okazji mały piknik itp.
|
|
dosc przyjemnie jest w Retro :)
|
|
nie wypalilem powiedzialem ze mam pewienpomysl i patrze ze jedziecie tradycyjnie i oklepanie ...
|
|
a Ty masz jakis super turbo rewelacyjny pomysl ? to dawaj, pochwal sie swoim nietradycyjnym i nieoklepanym pomyslem, moze akurat ktos skorzysta z Twojego Geniusza ?
|
|
Gondolą po Narwi :) ![]() wystrój, posiłek, muzyka czy też rodzaj wina zależy już tylko od Ciebie... Może to nie gondola we Florencji ale jeżeli stać kogoś to również serdecznie polecam. www.gondole.lomza.pl
|
|
można tez pontonem a na pewno zaimponujesz dziewczynie :) ps.nie jedziemy tradycyjnie i oklepanie , ale temat jest, jak to pięknie ubrać w słowa żeby mniej bolało {tani , denny , } nie zdziwię się jak przeczytam na forum " w co mam się dziś ubrać" " co mam zjeść na obiad lub kolacje ", pamiętaj to Ty masz zrobić wrażenie na dziewczynie a nie ktoś za Ciebie , jak będziesz chciał Ja pocałować to tez założysz temat ??? bez urazy pozdrawiam
|
|
Hmm wg mnie nie ma w tym nic złego, że szuka dodatkowej inspiracji. Powiem więcej, bardzo dobrze, że stara się i wykazuje jakąkolwiek inicjatywę a nie ustrawiedliwia tekstami typu 'nie jestem romantykiem, nie podoba się to zmień itp'. Jest powiedzenie stare jak świat-kto pyta nie błądzi :) tak więc: powodzenia drogi kolego :D A co do pytania autora wątku: największą radość sprawiłby mi spacer podczas którego robilibyśmy wspólne zdjęcia gdzie widać dobra zabawę, smieszne miny no i wiadomo do serca kobiety biegnie droga nie przez żołądek lecz przez uszko /nie mylić z: łóżko/ :P Ponadto nie miałabym nic przeciwko wypadom na skałkę wspinaczkową czy jazdę gokardami. Ale to już jest indywidualna sprawa czy ktoś lubi aktywnie spędzać czas :) A nawet piknik na łące jeśli oklepany to nie każda tego doświadczyła :)
|
|
Donald czuje blues'a - umiejętność wysławiania Cię to jedna z podstawowych cech, która nie powinna być (!) luksusem. Piknik też jak najbardziej w cenie. Nawet tylko słodkie wersje - litr lodów, owoce i bita śmietana. Spacery z dala od miasta. I żadnych dołujących przechwałek o utarczkach w klubach i ilości wlanych w siebie piw! POWODZENIA :)
|
|
gondola wypas...moj pomysl? garnitur,limuzyna (mozecie podac orientacyjne ceny wynajmu?nie bede zakladal 2 tematu) kolacja swiece itp a pozniej noc w hotelu ...w pokoju tez swice i platki roz na podlodze +szampan truskawki (na stoliku nie na podlodze :P)prosze o wiecej pomyslow i z gory dziekuje za podane wyzej -kobieta za kolkiem hehehe dzieki za rade ;) ja nie z tych pozatym alkoholik ze mnie zaden i nie mam sie czym chwalic
|
|
do Mc donaldu idz kup sobie 10 hamburgerów jej jednego i już ;] tylko nie Retro bo wiece ;p za fajni kelnerzy tam to Ci jeszcze pannę odbiją
|
|
a tak na poważnie to masz 15 lat to raczej cięzko będzie
|
|
te z 15 latami to sie nie liczy
|
|
Mariusz... ile taki rejsik kosztuje? ile osób na tę gondolę wejdzie? i mniej więcej jaki jest czas takiego rejsu? i czy np jak wejdzie na nią 6-8 osób to czy można sobie zamówić wolną gondolę, tylko dla swojego towarzystwa? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zgwałć ją analnie na pewno się jej spodoba i zapamięta Cie na wieki
|
|
jamesB myslisz ze jak podjedziesz po niunie limuzyna w gajerze to od razu randka skoczy sie w hotelowym lozku ?
|
|
oo masz no pewnie ze nie ....ale zawsze to jakies zaskoczenie nie? nie traktuj tego ze to randka ma na celu lozko...chce zeby szczesliwa ...ja nie wiem co jest z Wami ...jak nie "wypaliles sie i debil ze pyta sie " albo "15 lat" to ze od razu z panne do lozka
|
|
zadbaj o dłonie ;p obetnij paznokcie i poobcinaj skórki,wykremuj niveą i będzie git ;p najlepiej zaproś kobietę tam gdzie masz dostęp do sprzętu grającego i puść płytę Pain Of Salvation albo Dream Theater ;p
|
|
Nawiązując jeszcze do pytania o gondolę: - ile taki rejsik kosztuje? Z tego co mi wiadomo około 200zł/h, - ile osób na tę gondolę wejdzie? Do 12 osób. - jaki jest czas takiego rejsu? Myślę że 1,5 h to wystarczająco długo na wodzie. - i czy np jak wejdzie na nią 6-8 osób to czy można sobie zamówić wolną gondolę, tylko dla swojego towarzystwa? Tak, Resztę bardziej sprecyzowanych i ugodowych pytań co do rejsów pod tel. 601 392 688
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |