Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa Ipod |
Witam.Mam taki mały problem z Ipodem Apple.Otóż nie działa mi lewa słuchawka(i jest to wina tego wejścia do słuchawek) gdy troche poruszam to na moment załapuje.Może ktoś wie, czy w Łomży ktoś by wymienił mi te wejście, a jak nie to ile by koszowała taka naprawa w serwisie w Wawie i jaki czas(mniej wiecej) WKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa Ipod |
w serwisie komórek koła dworca obok sklepu z oknami i drzwiami naprawiałam ipoda. Tam Ci to zrobią to groszowa sprawa.
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-06-09 20:45 w serwisie komórek koła dworca obok sklepu z oknami i drzwiami naprawiałam ipoda. Tam Ci to zrobią to groszowa sprawa. Ten sklep nazywa sie wortel ;) tez radze tam isc :) cS ;d
|
|
no i sie k...wa zaczelo teraz powinien sie nastepny nadworny baran zglosic i zaczac reklamowac sympatie, a zaraz po tym pojawi sie tekst od nastepnego pt "tylko na polowa nie idz" ...a co na to policja?
|
|
i tak jeszcze przy okazji jedno pytanie do takich jak: t0meCzek321 ile za ta propagande dostajecie? ...a co na to policja?
|
|
Jaki wortel! ten punkt o którym pisałam znajduje się koło nowego budynku co jest tam chyba bank, naprawiałam tam ipoda aple g3 i mp4 jestem zadowowolona z tych usług, zapłaciłam niedrogo i dlatego z czystym sumieniem mogę polecić, natomiast wortel to chyba się znajduje w piwnicy pod 4+ i tutaj tego nie będę komentować bo też korzystałam z ich usług a ściślej miałam taki zamiar i polecać nie będę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |