poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawa Ipod

Witam.Mam taki mały problem z Ipodem Apple.Otóż nie działa mi lewa słuchawka(i jest to wina tego wejścia do słuchawek) gdy troche poruszam to na moment załapuje.Może ktoś wie, czy w Łomży ktoś by wymienił mi te wejście, a jak nie to ile by koszowała taka naprawa w serwisie w Wawie i jaki czas(mniej wiecej)

WKS

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawa Ipod

w serwisie komórek koła dworca obok sklepu z oknami i drzwiami naprawiałam ipoda. Tam Ci to zrobią to groszowa sprawa.

Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-06-09 20:45

w serwisie komórek koła dworca obok sklepu z oknami i drzwiami naprawiałam ipoda. Tam Ci to zrobią to groszowa sprawa.

Ten sklep nazywa sie wortel ;) tez radze tam isc :)

cS ;d

no i sie k...wa zaczelo

teraz powinien sie nastepny nadworny baran zglosic i zaczac reklamowac sympatie,
a zaraz po tym pojawi sie tekst od nastepnego pt "tylko na polowa nie idz"

...a co na to policja?

i tak jeszcze przy okazji jedno pytanie do takich jak: t0meCzek321
ile za ta propagande dostajecie?

...a co na to policja?

Jaki wortel! ten punkt o którym pisałam znajduje się koło nowego budynku co jest tam chyba bank, naprawiałam tam ipoda aple g3 i mp4 jestem zadowowolona z tych usług, zapłaciłam niedrogo i dlatego z czystym sumieniem mogę polecić, natomiast wortel to chyba się znajduje w piwnicy pod 4+ i tutaj tego nie będę komentować bo też korzystałam z ich usług a ściślej miałam taki zamiar i polecać nie będę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org