Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z netem |
Nie mam z kompa połączenia do netu, chyba związane jest to z tym że ostatnio jak jeszcze wszystko było ok to antywirus wykrył atak kilku wirusów, usunełem je i normalnie wyłączyłem. A pozniej po włączeniu ponownie widnial komunikat że są wirusy i trzeba usunąć, zrobiłem to ale już widziałem że coś jest nie tak bo przeglądarka wolno się odpalała i niestety połączenia brak. Laptop na bezprzewodowym chodzi ok. Nadmienie że komputer zachowuje sie normalnie, skan antywirusowy nic nie wykazał. Jakieś sugestie i porady?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z netem |
???
|
|
Re: Problem z netem |
Proponuję formata :) Ostatnio też mi wirusy kompa zaatakowały. Przeskanowałam go kilkoma antywirami w awaryjnym po tym jak IST odłączyło mnie od neta ;) Niby sie uspokoiło, ale przeglądarka dalej zamulała, komp sie przywieszał no i żaden antywir nie odpalał się ze startem systemu. W końcu się zmobilizowałam i przeinstalowałam system. Teraz juz wszystko ślicznie śmiga :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |