Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile sie czeka na zwrot podatku ? |
Zlożylem pit w marcu i mam zwrot podatku a kasy nie ma .Ile sie czeka na kase ? 2 miesiace juz czekam to chyba dlugo.Tylko dla urzedu skarbowego to trzeba w terminie kase oddac a tu trzeba czekac H.. wie ile .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile sie czeka na zwrot podatku ? |
Ja złożyłem jakoś koniec marca, początek kwietnia, a właśnie dzisiaj dostałem zwrot, także sam sobie policz, ale na to nie ma reguły.
|
|
Spoko-pewnie są już w drodze.Ja złożyłem 10 marca,a dostałem w poprzednim tygodniu.
|
|
Ja złożyłem 1 kwietnia i też do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu.
|
|
zeby tylko sobie nie wzeli tego zwrotu he he bo potem pojada na wycieczkie tak jak zus jezdzi i sie bawi za nasze skladki
|
|
urzad skarbowy ma 3 miesiace zwrot podatku od daty zlozenia pitu Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
3 miesiące
|
|
to zależy.. moj kolega mial po miesiacu a skladal wtedy, kiedy ja, z tym, ze ja dostalam tydzien po nim wezwanie o stawienie sie w US by poprawić pit i okazalo sie, ze zamiast 245 zl ktore zostaly przeze mnie policzone i mialy byc zwrocone, poprawili mnie i powiedzieli, ze tyle to napewno mi nie zwroca i musialam przeprawiac pity, wyszlo, ze zwroca mi 6 gr, co do czego, mija miesiąc, przychodzi listonosz i zwraca mi 245zl - ot i polityka polskich urzędów, istna kpina... reasumując... US nie musi się spieszyć.. na wypłacenie kasy mają sporo czasu, ale spróbuj tylko Ty nie złożyć pitu w terminie...;\
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |